"Είχα χαμηλό οξυγόνο, δεν μπορούσα να..." - Η περιπέτεια του Ηλία Μπόγδανου με τον κορωνοϊό

Όσα αποκάλυψε σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Καλεσμένος στο Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark, ήταν εχθές ο δεύτερος φιναλίστ του περσινού Survivor, Ηλίας Μπόγδανος! Ο ταλαντούχος frontman των Inco εξομολογήθηκε στον Θέμη και οι αποκαλύψεις του συγκινούν.
Μίλησε για την πορεία του στο Survivor, τον κορωνοϊό που κόλλησε στον τελικό του παιχνιδιού λόγο του χαμηλόυ ανοσοποιητικού του συστήματος από τις κακουχίες του Άγιου Δομίνικου, την προσωπική του ζωή,τα δημοσιεύματα περί χωρισμού αλλά και τη στιγμή που άλλαξε για πάντα τη ζωή του.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανου

«Στον τελικό του Survivor υποψιάζομαι ότι κόλλησα κορονοϊό. Εκεί έβγαλα και πάρα πολλές φωτογραφίες, το ανοσοποιητικό λίγο πεσμένο, κάπου εκεί κόλλησα.

Την πρώτη εβδομάδα ήμουν χαλαρά, την δεύτερη όμως με τσάκισε. Πολύ χαμηλό οξυγόνο, αναγκάστηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, μετά εξελίχθηκε σε πνευμονία και έπρεπε να προσέξω. Ζορίστηκα πάρα πολύ μετά την αποξένωση στο νησί και την καραντίνα. Στο νοσοκομείο ήμουν κλεισμένος, εκεί φρίκαρα», δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού ανέφερε: «Προσπαθώ να μην δίνω βάση σε όλα όσα γράφονται, αλλά εντάξει βγαίνουν και αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις. Άλλο να αναπαράγεις κάτι που έχει γίνει ή να παραφράσεις και κάτι να φτιάξει τίτλο, αλλά το να γράψεις ψευδείς ειδήσεις, είναι κάποιες φορές που με ενοχλεί αυτό το πράγμα»,

Έγραψε τραγούδι για την 24χρονη στην Θεσσαλονίκη

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Ηλίας Μπόγδανος με την κίνησή του για την 24χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη -διαβάστε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεσή της-. Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα αποφάσισε να γράψει ένα τραγούδι για την ίδια αλλά και για κάθε γυναίκα που έχει υποστεί κακοποίηση.

Ο ίδιος μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα του Πρωινού και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα εμπορικό όφελος από αυτό.

«Η Γεωργία ήταν η αφορμή γι’ αυτό το κομμάτι γιατί η κακοποίηση των γυναικών υπήρχε ανέκαθεν οπότε δε μπορώ να πω ότι δεν υπήρχαν αιτίες. Αυτή όμως ήταν η αφορμή γιατί το έβλεπα, το ξανάβλεπα, ότι άνοιγα, social media, τηλεοράσεις κτλ έβλεπα αυτό το θέμα και είχα πέσει, είχα μαυρίσει. Ήθελα να εκφράσω και εγώ τη στήριξή μου. Όλο ήταν ένας πόλεμος. Ήθελα να μπω και εγώ στη θέση μιας γυναίκας, και να γράψω πως μπορεί να νιώθει αυτή η γυναίκα που έχει υποστεί κάτι τέτοιο.

Φαντάζομαι ότι η κοπέλα δέχεται πάρα πάρα πολλά μηνύματα συνεχώς οπότε δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπλεχτώ. Ελπίζω να δει το τραγούδι και να πάρει μια στήριξη. Δεν αποσκοπεί πουθενά εμπορικά το κομμάτι, δεν βγήκε δισκογραφικά, ούτε video clip ούτε τίποτα. Αν ήταν μπροστά μου η Γεωργία θα της έλεγα ότι αποτελεί έμπνευση για όλους μας» ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος.

“Να ‘μουνα ποτάμι εγώ με αστείρευτη ορμή
Να κυλούσα γρήγορα χωρίς επιστροφή
Μα είμαι μόνο σταλα πια σ’ απέραντη βροχή

Να ‘μουνα άγρια φωτιά
Να είχα δύναμη
Να μουν για κάποιους ζεστασιά και για άλλους απειλή
Μα είμαι μόνο στάχτη πια και ζω μες το γιατί.

Όσο το φως και αν κυνηγάω
Με πνιγεί το σκοτάδι στη ψυχή
Και ως το πρωί θα αναζητάω
Τον τρόπο για να σπάσω τη σιωπή

Ως τότε μόνη θα μετράω
Σημάδια στο κορμί

Να ‘μουν αγέρας δυνατός
Να πήγαινα παντού
Από τη γη ως την κορυφή του πιο ψηλού βουνού
Μα είμαι μονάχα πνοή στα βάθη τ’ ουρανού

Να ‘μουνα ήλιος λαμπερός να φώτιζα τη γη
Κανείς να μην πλησίαζε μα να έδινα ζωή
Μα είμαι νύχτα σκοτεινή που δεν προσμένει αυγή

Όσο το φως και αν κυνηγάω
Με πνιγεί το σκοτάδι στη ψυχή
Και ως το πρωί θα αναζητάω
Τον τρόπο για να σπάσω τη σιωπή

Ως τότε μόνη θα μετράω
Σημάδια στο κορμί”