Στα μπουζούκια με την Άννα Ζένιου ο Αλέξης Παππάς μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πλέον δεν το κρύβουν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα μπουζούκια με την Άννα Ζένιου ο Αλέξης Παππάς μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει η φήμη ότι οι δυο τους είναι μαζί και ήδη ο Αλέξης Παππάς και η Άννα Ζένιου έκαναν την πρώτη τους κοινή έξοδο σαν ζευγάρι στα μπουζούκια, μαζί με τους καλούς φίλους και πρώην συμπαίκτες του ηθοποιού, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Αλέξης Παππάς δεν έχει καν ανακοινώσει ακόμα επίσημα τον χωρισμό του με την Αθηνά New York, ωστόσο είναι τόσο άνετος που μέχρι και story στο Instagram ανέβασε με την Άννα.

Αλέξης Παππάς Άννα Ζένιου

Οι δυο τους βρέθηκαν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο του Αλέξη Παππά με την Άννα Ζένιου

Μάλιστα, ο φακός του Youweekly.gr κατάφερε να εξασφαλίσει μερικά αποκλειστικά στιγμιότυπα από την έξοδο του ζευγαριού.

Αλέξης Παππάς μπουζούκια

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας για τη σχέση της με τον Παππά

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε το πρωί της Τετάρτης (16/2) την Άννα Ζένιου, η οποία κλήθηκε να δώσει τις δικές της απαντήσεις για τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά, μετά από κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την ανάρτηση της Αθηνάς New York με την οποία αποκάλυψε έμμεσα πως είναι χωρισμένη με τον Αλέξη (Δείτε εδώ τι έγραψε), ενώ τόνισε πως μαζί του δε θέλει να μιλάει ποτέ για το The Bachelor.

«Έχω κάποια επαγγελματικά σχέδια και βρίσκομαι στην Ελλάδα καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά και δεν νομίζω ότι κάποιος μέσα από αυτές τις φωτογραφίες βγάζει συμπέρασμα ότι είμαι μαζί με τον Αλέξη Παππά.

Έχουμε επαφές με τον Αλέξη σε ανθρώπινο επίπεδο. Είδα την ανάρτηση της Αθηνάς New York, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έχω και καθαρή εικόνα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Αθηνά είναι στην Αμερική και ότι δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ασχολήθηκα καθόλου. Γενικά στη ζωή μου δεν κάνω πισωγυρίσματα. Ίσως να είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο Αλέξης διάλεξε την Αθηνά. Όταν είσαι μήνες μαζί με έναν άνθρωπο και ζεις έντονες στιγμές θέλεις να μάθεις γι αυτόν αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν συζητήσαμε για την Αθηνά και το Bachelor με τον Αλέξη. Δεν ήθελα να μάθω», είπε η Άννα Ζένιου.