Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα: "Έχω κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση του..."

Όσα ανέφερε ο ηθοποιός στον αέρα του Πρωινού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα:

Ο Γιώργος Κιμούλης, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα πριν από την οριστική διαγραφή τους από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, όπως αναφέρθηκε στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Παρασκευής 19/2, καθώς αυτή είναι η εισήγηση του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ. Στην εκπομπή, παρευρέθη μέσω βιντεοκλήσης και ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω skype, o oποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που έχουν ακουστεί

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη κάτι που όπως είπε ήταν διαδικαστικό και δεν είχε ιδιαίτερη σημασία. Λίγο καιρό πριν ο ηθοποιός, επισης αποκάλυψε πως έχει κληθεί ως μάρτυρας και στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο αγαπητός ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δεν έχει παραλάβει κάτι επίσημα και όταν αυτός ο φάκελος φτάσει στα χέρια του Σωματείου, θα παραπεμφθεί αμέσως στη γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασιστεί αν οι τρεις ηθοποιοί Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης θα διαγραφούν ή όχι από το Σωματείο.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα σχετικά με την δίκη του Παύλου Χαϊκάλη

Μετανιωμένος ο Παύλος Χαϊκάλης - «Ζήτησα να εγγραφώ στο ΣΕΗ για να...»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 ο Παύλος Χαϊκάλης αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να διαγράφεται από το ΣΕΗ.

«Γράφτηκα μόλις πέρσι στο ΣΕΗ. Ήθελα να γραφτώ στο Σωματείο. Είχα διαγραφεί γιατί δεν πλήρωνα. Η προσπάθεια που έκανε ο Σπύρος ο Μπιμπίλας με έκανε να θέλω. Ζήτησα να εγγραφώ για να περάσω από το Πειθαρχικό για να αναδειχτεί η αλήθεια.

Αν φτάσουμε σε αυτή την απόφαση σημαίνει ότι έχουν κρίνει τα πράγματα με ένα δικό τους σκεπτικό. Κάθε απόφαση είναι σεβαστή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απόφαση διαγραφής», ανέφερε ο ηθοποιός.