"Πέθανε μπροστά στα μάτια μου" - Θρήνος για το Γιώργο Λιβάνη

Η συγκλονιστική αποκάλυψη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Στο εξομολογητήριο του «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Λιβάνης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε στις πικάντικες ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά ενώ αναφέρθηκε και στον ντόρο που έγινε πέρσι με το όνομά του, εξαιτίας της προσωπικής του ζωής αλλά και πρόσφατα καθώς φήμες τον ήθελαν ζευγάρι με πρώην παίκτρια του GNTM.

«Ψάχνω τον εαυτό μου στο διαδίκτυο. Ειδικά το τελευταίο διάστημα που είχαν πέσει τα φώτα πάνω μου, άθελα μου, ήθελα να δω τι πιστεύει ο κόσμος για μένα. Με επηρέασαν τα σχόλια που γράφτηκαν για μένα. Παρακολουθούσα αρκετά το Twitter, ήταν καυστικό. Αν και δεν κάνω αναρτήσεις, έβλεπα τα σχόλια.

Υπήρξαν στιγμές που στεναχωριόμουν με αυτά που διάβαζα γιατί μπορεί να μην ισχύουν ή και να ισχύουν. Άλλες φορές έβλεπα κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενος, όπως για το τραγούδι. Βλέπω ό,τι γράφεται και αφορά εμένα. Πολλές φορές άλλαζα κανάλι, γιατί ήξερα τι θα πουν για μένα. Δεν με έχει πειράξει που έλεγαν για μένα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έπεσαν τόσο πολύ τα φώτα πάνω μου. Ήθελα να υπερισχύσει η μουσική» τόνισε ο Γιώργος Λιβάνης.

Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιβάνης για το χαμό του φίλου του

Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ένα τραγικό γεγονός που βίωσε στο παρελθόν, όταν ο καλύτερος φίλος του πέθανε μπροστά στα μάτια του: «Τελευταία φορά έκλαψα σε ένα τραγικό γεγονός. Έκλαψα με λυγμούς όταν έχασα τον κολλητό μου φίλο πριν δέκα χρόνια. Τον έχασα μπροστά μου, ήταν ο κολλητός μου και «έφυγε» μπροστά μου. Σπουδάζαμε στο Ρέθυμνο και ήρθε κάποια στιγμή στην Αθήνα και μείναμε σπίτι μου. Έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα, από καρδιά. Γενικά πια στη ζωή μου θα κλάψω εάν είμαι σε μια φάση που θα μου βγουν κάποια συναισθήματα».

Άκουσε live τα σχόλια που έκανε για εκείνη ο Λιβάνης - σε σοκ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το πρωί της Πέμπτης (3/2) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου γυμνάστηκε μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 4 καθώς και για την αισθητική επέμβαση που έκανε πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο πριν την αποχαιρετήσει λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να της δείξει ένα βίντεο με δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιβάνης για εκείνη.

«Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ένας χρόνος,. Έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι γιατί δεν ήταν κάτι σημαντικό για μένα προσωπικά όλο αυτό που συνέβη. Ίσως και για τα άλλα παιδιά. Ήταν κάτι που πέρασε, που λέμε και δεν ακούμπησε. Γι’ αυτό και δεν έδωσα την απαραίτητη σημασία και βαρύτητα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σοκαρίστηκε όταν τον άκουσε ωστόσο δε θέλησε να του απαντήσει κάτι. Τον λόγο τότε πήρε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία σχολίασε: «Να απαντήσω εγώ για σένα; Και συ πέρασες και δεν ακούμπησες».