Στιγμές ευτυχίας για τη Βασιλική Μιλλούση - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

Η μικρή της κόρη κλέβει την παράσταση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Βασιλική Μιλλούση - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, παρά τις απαιτητικές υποχρεώσεις τους, απολαμβάνουν την καθημερινότητα με τις κόρες τους και συχνά δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις βόλτες τους και τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί εντός και εκτός σπιτιού. Τα παιδιά τους έχουν πια μεγαλώσει και πολύ συχνά τα βλέπουμε και στο κέντρο Άθλησης που έχουν δημιουργήσει οι γονείς τους.

Τα κορίτσια τους βαφτίστηκαν το καλοκαίτι του 2021, ενώ λίγο μετά παντρεύτηκαν και οι ίδιοι, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της οικογένειας τους.

Όσο για τη δεύτερη κόρη τουςΛένια, έγινε ενός έτους τον περασμένο Δεκέμβρη και είναι σε μία ηλικία που είναι πιο επικοινωνιακή και ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της. Το κοριτσάκι είναι χαμογελαστό και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Οι φωτογραφίες του είναι η μία καλύτερη από την άλλη και ένα ακόμα υπέροχο στιγμιότυπο δημοσίευσε στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση λίγες μέρες πριν.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση με την κορούλα της

Η γνωστή αθλήτρια απαθανάτισε την κόρη της να χαμογελάει στον φακό με κοτσιδάκια στα μαλλιά και σχολίασε χιουμοριστικά: «Γιατί έχουμε και δύο κοτσιδάκια πια». Η Λένια όπως έχει φανεί από πολλές αναρτήσεις των δύο γονιών έχει απίθανο στιλ και είναι λάτρης του ροζ χρώματος.

Η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση με κοτσιδάκια

Χαμός με τον Πετρούνια και την δήλωση για το Metoo

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στο πλατό του Happy Day, όταν προβλήθηκαν μερικές δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια στις οποίες μεταξύ άλλων μίλησε και για το ελληνικό κίνημα metoo. Στην εκπομπή αναγκάστηκαν να παίξουν αμοντάριστο το απόσπασμα με σκοπό να δουν να έφταιγε το μοντάζ που έγινε.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο χρυσός ολυμπιονίκης που πρόσφατα πέρασε ένα πρόβλημα με την υγεία του.

«Μπήκαμε στη διαδικασία να δούμε ξανά αυτή τη δήλωση, γιατί δεν καταλάβαμε τι ακριβώς θέλει να πει. Γιατί αν αμφισβητεί όλα τα περιστατικά είναι σαν να αμφισβητεί ένα ολόκληρο κίνημα που ξεκίνησε και δεν νομίζω να το κάνει αυτό ο Λευτέρης. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τι γίνεται σε όλους τους χώρους.

Από την άλλη είναι σαν να λέει ότι εάν κάποιος επιτύχει τους στόχους του και εκπληρώσει το όνειρό του, εγώ δεν ξέρω κάποιον που τα κατάφερε και το έχει δηλώσει, άρα αυτοί που μιλάνε για κακοποιήσεις έχουν κάποιο απωθημένο; Για το ότι δεν τα κατάφεραν; Δεν θέλω να τον παρεξηγήσω ότι βάζει όλους τους αθλητές συλλήβδην στην ίδια κατηγορία. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε όλους τους χώρους… Μήπως μιλάει για τον χώρο της ρυθμικής;

Άρα κάποιος που προχωρά σε καταγγελία, είναι επειδή δεν τα κατάφερε και έχει απωθημένα, κατά τη γνώμη του; Ας μείνουμε ότι εστιάζει στο δικό του χώρο. Αυτή η δήλωση μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους, αν την ερμηνεύσουμε με κάποιους από αυτούς είναι πολύ άκυρη και αμφισβητούμε ένα ολόκληρο κίνημα και τη δύναμη που βρήκαν κάποιες γυναίκες να μιλήσουν για την κακοποίηση τους» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.