Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο του Λευτέρη Πετρούνια - Βασιλικής Μιλλούση

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο του Λευτέρη Πετρούνια - Βασιλικής Μιλλούση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 25/9 αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz όλο αυτό το διάστημα οργάνωνε τον εντυπωσιακό τους γάμο. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό το ταιριαστό ζευγάρι είχε βαφτίσει τις δυο κορούλες του τον περασμένο Αύγουστο.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν εκεί για να απαθανατίσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή του αγαπημένου ζευγαριού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο Πετρούνια - Μιλλούση

Γαμπρός ο Λευτέρης Πετρούνιας

Γάμος για τον Λευτέρη Πετρούνια

Μιλλούση - Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Το λαμπερό νυφικό της Μιλλούση

Οι αναρτήσεις Μιλλούση - Πετρούνια για την γιορτή της κόρης τους, Σοφίας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας από την μία έγραψε: “Το όνομα Σοφία προέρχεται από το ομώνυμο ουσιαστικό που σημαίνει μεγάλη εξυπνάδα ή γνώση! Να σε χαιρόμαστε αστέρι της Ζωής μου!”

Από την άλλη, η Βασιλική Μιλλούση σχολίασε: “Χρόνια πολλά Σοφάκι μου! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σε αυτή την πιο αισιόδοξη γιορτή!”. Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα μοιράστηκε και ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο τους.

Στιγμές ευτυχίας για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια

Στιγμές ευτυχίας για την Μιλλούση και τον Πετρούνια

Φόρεσαν στις κόρες τους παρόμοια μαγιό και πήγαν παραλία

Ύστερα από την επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, εκείνος μαζί με την οικογένειά του ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο γνωστός Ολυμπιονίκης αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αποφάσισε να κάνει ένα «break» προκειμένου να χαλαρώσει και να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μαζί με την σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση αλλά και τις δυο τους κορούλες είναι στο νησί της Κρήτης. Τόσο η Βασιλική Μιλλούση όσο και Λευτέρης Πετρούνιας είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Έτσι, και οι δυο δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Η Βασιλική Μιλλούση έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας της «Μακάρι να γινόμασταν και πάλι παιδιά... μέσα από τα μάτια τους όλα μοιάζουν πιο εύκολα» ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε «Καιρός ήταν να περάσω και λίγο χρόνο με τα κορίτσια μου».

Η ανάρτηση του Πετρούνια