Λευτέρης Πετρούνιας: Το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την Βασιλική Μιλλούση

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας: Το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την Βασιλική Μιλλούση

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα της επιστροφής του Λευτέρη Πετρούνια από το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ο αγαπημένος αθλητής, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ολυμπιονίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση πάνω στο σκάφος.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και μάλιστα σε λίγο καιρό πρόκειται να πραγματοποιηθεί και ο θρησκευτικός τους γάμος για τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες προετοιμασίες, οι οποίες βέβαια έμειναν στη μέση λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Λευτέρης Πευτρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, βάφτισαν πριν από λίγο καιρό και τις δύο κόρες του σε μία φαντασμαγορική τελετή.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια με τη Βασιλική Μιλλούση

«Για πάντα», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

«Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα...»

Η Βασιλική Μιλλούση πέρα από καταπληκτική μητέρα είναι επίσης και μια απίστευτη σύζυγος καθώς είναι τέρμα υποστηρικτική στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια σε κάθε του βήμα.

Αυτή τη φορά η ίδια χάρηκε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου του συζύγου της καθώς δεν έκρυψε την χαρά της έστω κι αν-όπως είπε-δεν είναι αυτό που ήθελε ο ίδιος.

Η Βασιλική Μιλλούση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον άρχοντα των δαχτυλιδιών όπου είπε χαρακτηριστικά:

«Δίπλα περήφανη για σένα! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ' αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια».