Εκατοντάδες ευρώ - Πόσο κοστίζει η βραδιά στο ξενοδοχείο που έμεινε η Μαρίνα Πατούλη στο Παρίσι

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκατοντάδες ευρώ - Πόσο κοστίζει η βραδιά στο ξενοδοχείο που έμεινε η Μαρίνα Πατούλη στο Παρίσι

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τη μέρα που η Μαρίνα Πατούλη επέστρεψε στην Ελλάδα από το Παρίσι, φορτωμένη με βαλίτσες και με τον Βλάσση Χολέβα στο πλευρό της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Οι δυο τους πέρασαν μερικές πολύ ξέγνοιαστες στιγμές στη γαλλική πρωτεύουσα και ξέφυγαν για λίγο από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα.

Η Μαρίνα Πατούλη, είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σωρό στιγμιότυπα από το ταξίδι της στο Παρίσι.

Ανάμεσα σε αυτά και μερικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε με τον Βλάσση Χολέβα. Εμείς κάναμε μία αναζήτηση και εντοπίσαμε πόσο κοστίζει ένα δωμάτιο στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που επέλεξαν. Σίγουρα, δεν το λες και οικονομικό!

Οι τιμές για ένα απλό δωμάτιο στο ξενοδοχείο που έμεινε η Μαρίνα Πατούλη στο Παρίσι

Μαρίνα Πατούλη ξενοδοχείο Παρίσι

Οι πρώτες δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Βλάση Χολέβα μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι

Μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι (δείτε φωτογραφίες) η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας γύρισαν στην Ελλάδα και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με το λόγο του ταξιδιού που πραγματοποίησαν. Οι δυο συνεργάτες μάλιστα, απάντησαν στο τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι.

«Ξεποδαριαστήκαμε για να διαλέξει υφάσματα η Μαρίνα» είπε χαρακτηριστικά αρχικά ο σχεδιαστής. Στη συνέχεια, η αγαπημένη Μαρίνα ρωτήθηκα αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, πολύ καλό χιούμορ. Αυτό μπορώ να σας πω. Αφού με ανέχεται ταιριάζουμε» είπε ενώ για τον Άγιο Βαλεντίνο σχολίασε: «Αυτή την εμπορική γιορτή τη σιχαίνομαι».