Survivor 5: «Δε θέλω να θυμάμαι ότι υπήρξε» - Ο Κωνσταντάρας "εξαφάνισε" τον Βαλάντη

Ξέσπασε κατά του τραγουδιστή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δε θέλω να θυμάμαι ότι υπήρξε» - Ο Κωνσταντάρας

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, το πρωί του Σαββάτου 19/2. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο Survivor, τον Βαλάντη, αλλά και την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία κατά την άποψη του δεν κατάλαβε γιατί επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης.

"Είμαι πάρα πολύ καλά, όχι φαγωμένος, αλλά καλά. Μου είχε λείψει ένας καλός ύπνος. Με τον Απόστολο και τον Άρη θέλαμε να μείνουμε μαζί μέχρι την ένωση των ομάδων. Όταν τελικά αποχώρησα, ένιωσα ότι οι δύο μήνες που έμεινα στο παιχνίδι ήταν αρκετοί", είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

"Καταπέλτης" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον Βαλάντη

Για τον Βαλάντη και τις δηλώσεις που έκανε για τον ίδιο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Η αξία αυτών που λέμε είναι συνυφασμένη με το ποιος τα λέει. Τελεία, μέχρι εκεί! Ο Βαλάντης είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να θυμάμαι ότι υπήρξε μέσα στο παιχνίδι, μόνο εντάσεις και μόνο πολύ σοβαρά άσχημα πράγματα έκανε. Έβγαζε το χειρότερο εαυτό σε όλους, είπε πάρα πολλά ψέματα. Γενικά δεν θέλω να ασχολούμαι τόσο πολύ με τον Βαλάντη και χαίρομαι που έφυγε νωρίς και μας άφησε στην ησυχία μας».

Όσον αφορά την Κάτια Ταραμπάνκο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Δεν κατάλαβα γιατί επέστρεψε η Κάτια. Τηλεοπτικά έχει να προσφέρει, αλλά αγωνιστικά δεν έλειπε η Κάτια. Έφυγε η Αθηνά και περίμενα να μπει μια παίκτρια αντίστοιχης δύναμης και όχι η Κάτια. Δεν θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καθαρίσει το όνομά της. Είδα περσινούς παίκτες να την κράζουν πολύ χειρότερα, αλλά δεν είδα κάποιο καθάρισμα ονόματος.

«Αυτό που ένιωσαν τα παιδιά...» - Η αποκάλυψη του Λάμπρου για Μυριέλλα και Κατσαούνη

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Ο δημοσιογράφος φυσικά αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor 5.

«Κατηγορηθήκαμε ως φαταούλες. Τρώγαμε λίγο περισσότερο όταν κερδίζαμε. Για να κερδίσεις και να παίξεις όμως έπρεπε να είσαι 4 ώρες κάτω από τον ήλιο και να σκυλιάζεις. Τρώγαμε 400 θερμίδες και χάναμε 3.000. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία για αυτό πήγα. Ήθελα να δω πως είναι, η εμπειρία και τα αγωνίσματα. Μόνο η πείνα δεν ήταν πρόβλημα για μένα, περίεργο.

Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε ο Βαλάντης. Μπήκε για να μας ανακατώσει; μπήκε για να μπει να κάνει μία δεύτερη καριέρα αλλά το διαχειρίστηκε λάθος; μπήκε γιατί είχε πολλά θέματα και ήθελε να τα λύσει εκεί μέσα; Πάντως αυτά που έκανε ήταν πολύ άσχημα θέματα. Γκρίνια και τσακωμός από το καλημέρα. Ο John είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για την Μυριέλλα μετά την οικογένειά της. Η Μυριέλλα έζησε ένα ρομάντσο με τον Κατσαούνη. Το έχουν πει και οι δυο τους. Αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν αληθινό», αποκάλυψε ο Λάμπρος.