Τζώρτζης Μονογυός: Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνό του - Απαρηγόρητη η σύζυγος του

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2)

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τζώρτζης Μονογυός: Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνό του - Απαρηγόρητη η σύζυγος του

Σήμερα, Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και ώρα 08:00 π.μ τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο του Τζώρτζη Μονογυιού στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως, στη Χώρα της Μυκόνου. Η οικογένεια ζήτησε τη διακριτικότητα των Μέσων όπως είχε συμβεί και στην κηδεία.

40 ημέρες λοιπόν, συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και η οικογένειά του τέλεσε το μνημόσυνο στην Μύκονο, στον τόπο καταγωγής του.

Τραγική φιγούρα η χήρα Αθήνα Κοντοπάνου, η οποία θυμίζουμε πως δεν έδωσε το παρών στην κηδεία στο νησί των Ανέμων καθώς παρέμενε στο νοσοκομείο τραυματισμένη μετά το δυστύχημα.Στο μνημοσύνο και η αδελφή του εκλιπόντος, βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, που δεν έκρυψε την συγκίνησή της καθώς η απώλεια του αγαπημένου της Τζώρτζη είναι μεγάλη. Παρόντες και πολλοί φίλοι και συγγενείς που έτρεφαν μεγάλη αγάπη και εκτίμηση στον επιχειρηματία και ταξίδεψαν από την Αθήνα για το μνημόσυνο.

Σε βαθύ κλίμα πένθους το μνημόσυνο του Τζώρτζη Μονογυιού

Ήταν εκεί όλοι όσοι τον αγαπούσαν, οικογένεια και φίλοι.

Το μνημόσυνο του Τζώρτζη Μονογιού

"Έσπασε" τη σιωπή της η σύζυγος του Μονογυιού μετά το δυστύχημα

Η Αθηνά Κοντοπάνου, σύζυγος του αδικοχαμενου Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία κατάφερε να βγει σώα μέσα από τη φλεγόμενη Ferrari, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Συγκλονισμένη έδωσε κατάθεση στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη» φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star να κατέθεσε η σύζυγος του Μονογυιού, την περασμένη Δευτέρα, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.