Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Σοκάρει το νέο βίντεο από το δυστύχημα με τη Ferrari στην Βούλα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Σοκάρει το νέο βίντεο από το δυστύχημα με τη Ferrari στην Βούλα

O ξαφνικός και τραγικός θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του 45χρονου έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στη Βούλα, ενώ από την άλλη η σύζυγός του η οποία ήταν συνοδηγός στην μοιραία Ferrari βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, μέσα από την εκπομπή «Live News», προβλήθηκε ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο την ώρα του τροχαίου. Όπως θα δείτε παρακάτω, Στα δεξιά φαίνονται οι απέλπιδες προσπάθειες που κάνει φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού να τον επαναφέρει.

Ο άνθρωπος που λίγο νωρίτερα αψήφησε τον κίνδυνο και κατάφερε να τον απεγκλωβίσει από την φλεγόμενη Ferrari, προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο.

Το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

«Ήρθε ο χάρος και...» - «Τσακίζει» κόκκαλα η νέα ανάρτηση της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού

Δύο εβδομάδες έχουν σχεδόν συμπληρωθεί από το τραγικό δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού στους δρόμους της Βούλας με την νέα του Ferrari, η οποία του στοίχησε την ζωή. Η οικογένειά του έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος, με τους γονείς του να βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ειδικότερα κατά την διάρκεια της κηδείας του.

Η μητέρα του, θέλοντας να αποχαιρετήσει για ακόμη μια φορά τον γιο της αλλά και να μοιραστεί μερικές σκέψεις της, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης (25/1) σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, με την ίδια να μην μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει την απώλειά του.

«Άγγελέ μου σε αγαπάω πολύ ψυχούλα μου. Μου λείπεις καρδιά μου. Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας», έγραψε η Ελένη Ξυδάκη στην λεζάντα της ανάρτησής της.

ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΣΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ….ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΕΡΘΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ❤️

Posted by Eleni Xydaki on Tuesday, January 25, 2022