«Δε θα γίνει στην Αθήνα αλλά...» - Οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Όσα αποκάλυψε η λαμπερή τραγουδίστρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δε θα γίνει στην Αθήνα αλλά...» - Οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Το βράδυ της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου η Κόνι Μεταξά γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα παντρευτεί με τον Μάριο Καπότση. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του “Mega Star” κοινοποίησε μια φωτογραφία όπου ποζάρει πιο χαμογελαστή από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου της, Μάριου Καπότση και δείχνει στους ακολούθους της ένα εντυπωσιακό μονόπτερο.

Η κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” συνάντησε την Κόνι Μεταξά, η οποία έκανε μερικές αποκαλύψεις για τον γάμο της. «Ένιωσα τέλεια όταν μου έκανε την πρόταση. Το είχαμε συζητήσει, αλλά δεν περίμενα τη στιγμή. Είπα κατευθείαν το “ναι”.

Όσα αποκάλυψε σχετικά με το γάμο της η Κόνι Μεταξά

"Το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος, έχουμε βρει τους κουμπάρους αλλά δεν τους ξέρετε, οι φίλοι μας δεν είναι διάσημοι. Είναι χαρούμενοι οι γονείς μου. Ο γάμος σίγουρα δεν θα γίνει στην Αθήνα και ελπίζω να είναι ένα πολύ μεγάλο πάρτι», είπε η Κόνι Μεταξά.

Μάλιστα, όσον αφορά το βίντεο που ανέβασε στο TikTok και φώναζε στη μέση του δρόμου ότι αρραβωνιάστηκε απάντησε: «Ο Μάριος με σιχαίνεται όταν τα κάνω αυτά».

Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον αρραβώνα της με τον Μάριο Καπότση

Το βράδυ της Τετάρτης 16/02 "έσκασε" η ευχάριστη είδηση που όλοι περιμέναμε πως η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της, Μάριος Καπότσης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανακοίνωσαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social πως αρραβωνιάστηκαν.

Ωστόσο, ανάμεσα στις όμορφες ευχές που δέχτηκε η ίδια, υπήρξαν και μερικά κακόβουλα σχόλια, τα οποία μάλιστα και αργότερα σχολίασε μέσω του λογαριασμού της στο instagram. Φανερά ενοχλημένη η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ξέρετε τώρα εγώ δεν μπορώ να μην μιλήσω, απλά μου φαίνεται τρελό που κάποιοι άνθρωποι στην πιο μεγάλη χαρά αυτών των ανθρώπων, βρίσκουν πάλι τρόπο να πούνε αρνητικά, κακά και άσχημα σχόλια. Δηλαδή με συγκινεί αυτό το πράγμα, έχω συγκινηθεί».