«Δεν έχουμε μιλήσει! Δεν είναι...» - Οι νέες δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Έχουμε τελειώσει με αυτό το θέμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έχουμε μιλήσει! Δεν είναι...» - Οι νέες δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στη διακοπή της επικοινωνίας με την πρώην συνεργάτιδα και καλή του φίλη, Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

«Έχουμε τελειώσει με αυτό το θέμα. Προς Θεού δεν χρεώνω στην Άλκηστη κάτι… Εκείνη ήθελε να κάνει κάτι μέσα στην καραντίνα. Η αντίδραση μου αφορούσε την παρανομία και μάλιστα οι δικηγόροι θεώρησαν ότι δημιούργησα και δεδικασμένο. Την παρανομία σε σχέση με τους δημιουργούς. Ρωτήστε μας, να δώσουμε την άδεια και να το κάνετε.

Δεν έχουμε μιλήσει. Όχι, δεν είναι ακόμα η ώρα νομίζω».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη που είχε αναφερθεί και πριν λίγο καιρό σε εκείνον, είπε: «Άμα θέλεις την εξουσία πάρα πολύ και δεν έχεις τη φώτιση να την κάνεις κάτι, ας περιμένουμε τι θα πουν τα δικαστήρια»

«Συναντώ συχνά κλίκες ηλιθίων»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με τον Σταμάτη Κραουνάκη προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την σχέση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη αλλά και τις… κλίκες "ηλιθίων".

«Συναντώ συχνά πολλές κλίκες ηλιθίων. Είχα κάνει κάποτε ένα υπέροχο κείμενο του Λεμπέση και εκεί συνάντησα τη λέξη κλίκα και ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν οι βλάκες είναι να κάνουν κλίκα! Να βρουν δηλαδή τους ίδιους. Όλο το σύστημα πατάει πάνω σε αυτό.

«Με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε αυτό το περιστατικό για το οποίο, από ότι κατάλαβα, δεν ευθύνεται και αυτή. Ήταν ένα πράγμα που εμένα σαν αριστερό άνθρωπο και καλλιτέχνη με ενόχλησε. Αντέδρασα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο και με μια φιλία τριάντα ετών. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα μας ξαναφέρει κοντά».