«Είναι πάνω από την ενοχή» - Έξαλλος ο Κραουνάκης με τον Λιγνάδη που δεν παρέστη στην κηδεία της μητέρας του

Το ξέσπασμά του στην κάμερα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι πάνω από την ενοχή» - Έξαλλος ο Κραουνάκης με τον Λιγνάδη που δεν παρέστη στην κηδεία της μητέρας του

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός ερμηνευτής αναφέρθηκε στο πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 που δεν έχουν εμβολιαστεί ενώ μίλησε και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις του Λιγνάδη

«Την κατάρα μου, μην με βάλεις να πω κάτι άλλο» δήλωσε αναφορικά με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Αναφορικά με το κίνημα Metoo τόνισε: «Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς. Εκείνο το βράδυ που έσκασε μίλησα με τον Γιώργο Κιμούλη αλλά μετά τον έχασα».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για το γεγονός ότι δεν παρέστη στην κηδεία της μητέρας του, ανέφερε: «Η Μελίνα Μερκούρη ήταν αυτοεξόριστη στο Παρίσι όταν πέθανε η μάνα της. Η χούντα της έδωσε το δικαίωμα να έρθει για την κηδεία. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή».

«Ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Αρβανίτης. Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo καθώς μίλησε και για δυο προσωπικότητες όπου πρωταγωνίστησαν τους τελευταίους μήνες.

«Έχω χάσει πολλές φορές την ψυχραιμία μου. Μερικές φορές με ενοχλεί η βλακεία και η επιπολαιότητα και στη δουλειά τα έχω και τα δύο πολλές φορές. Έχω χαλάσει συνεργασίες επειδή έχω κουράσει ανθρώπους και αυτό δεν με τιμά, αλλά είναι πραγματικότητα.

Ένας ηθοποιός μπροστά στην Κάτια Δανδουλάκη ήρθε αδιάβαστος και μεθυσμένος. Του είπα “δεν ντρέπεσαι;” και μου απάντησε “εγώ ήρθα να τα αρπάξω και να φύγω". Μου λένε γιατί χρησιμοποιώ τα ίδια άτομα. Επειδή δουλεύω καλά μαζί τους. Δεν είναι κλίκα, είναι προτίμηση.

Είδαμε διαφορετικές περιπτώσεις στο metoo, αλλά μπήκαν όλες στον ίδιο κουβά. Ο βιασμός, πέρα από αδίκημα, είναι ότι επιβάλεις τον έλεγχό σου σεξουαλικά, που δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά.

Ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, χρήζει ψυχιατρείου, η αρρώστια του υπερβαίνει και το επάγγελμα. Και έξω από το επάγγελμα, πάλι τα ίδια θα έκανε ο Λιγνάδης.

Ο Κιμούλης είναι αξιολογότατος, αλλά ενώ μπορούσε να μαζέψει τον εαυτό του, είχε μια παθολογική εικόνα στη σκηνή να καταστρέφει αυτά που είχε κάνει μόνος του».