Αρραβώνας Μαυρικίου - Ζήση: Ο παθιασμένος χορός του ζευγαριού - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Όσα συνέβησαν στον αρραβώνα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αρραβώνας Μαυρικίου -  Ζήση: Ο παθιασμένος χορός του ζευγαριού - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση καθώς η χθεσινή ημέρα 19/2 ήταν αναμφίβολα η μέρα του και θα τη θυμούνται για πάντα. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον αρραβώνα του στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας μετά από τις τόσες ετοιμασίες και το άγχος τους για το αν θα είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα.

Το λαμπερό ζευγάρι ετπιμαζόταν αρκετό καιρό για αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα αφού ήθελαν όλα να θυμίζουν ένα όμορφο παραμύθι, όπως και έγινε τελικά. Από νωρίς σήμερα, στην πλατεία του χωριού είχαν στηθεί σούβλες με τα αρνιά που φαγώθηκαν στην δεξίωση, ενώ δεν έλειπε η μουσική και ο χορός.

Το κέφι και ο χορός καθώς και το τραγούδι όμως, δεν έλειπαν και από τη δεξίωση του αρραβώνα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να χορεύει με την μέλλουσα σύζυγο του Ιλάειρα Ζήση, δείχνοντας το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον.

Ο γεμάτος πάθος χορός του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση

Μαυρίκιου Μαυρικίου - Ιλάειρας Ζήση ο χορός
Στον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση
Ο χορός του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

«Από την εκπομπή του μου ζήταγαν...»

Σήμερα το απόγευμα 19/2 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πρόκειται να αρραβωνιαστούν και έτσι νωρίτερα μίλησαν ζωντανά στην εκπομπή Τι Λες Τώρα για το ευτυχές αυτό γεγονός. Μεταξύ άλλων, ο Μαυρίκιος θέλησε να απαντήσει και στα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας περί αισθητικής και υπερπροβολής.

«Κατερίνα μου, είμαι αναγκασμένος τώρα να σας πω τι έχει συμβεί. Η συγκεκριμένη εκπομπή που μίλησε περί αισθητικής είναι η εκπομπή που όντως βγήκε το θέμα. Με έπαιρνε καθημερινά η υπεύθυνη καλεσμένων και μου ζητούσε την Άρτα με τα Γιάννενα από γυρίσματα.

Και ξαφνικά ακούω τον παρουσιαστή της εκπομπής «γιατί βγαίνουν και κάνουν τόσα γυρίσματα;». Αφού η υπεύθυνη καλεσμένων σου μας το ζητάει, είναι τρομερό αυτό το πράγμα που ακούω. Μετά άκουσα που έλεγαν για το πρόγραμμα. Ο λόγος που το δώσαμε είναι γιατί το τηλέφωνό μου χτυπούσε κάθε τρία λεπτά και με ρωτούσαν όλοι οι συνάδελφοί σας τις λεπτομέρειες.

Έπρεπε να σεβαστούμε κι εμείς ότι πρέπει να το ζήσουμε, οπότε για να σταματήσουν όλες αυτές οι ερωτήσεις στείλαμε ένα πρόγραμμα. Αυτοί το ζήτησαν που το κατηγορούν. Οι ίδιοι άνθρωποι που το κατέκριναν είναι οι ίδιοι που με παίρνουν τηλέφωνο μετά την εκπομπή και με ρωτούν τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει καυστικό σχόλιο, αλλά σε μια τέτοια μέρα δεν θα ενοχληθώ», σχολίασε ο Μαυρίκιος.