Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Ξεκίνησε το γλέντι του αρραβώνα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το έστησαν στον χορό μπροστά στις σούβλες με τα αρνιά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Ξεκίνησε το γλέντι του αρραβώνα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ήρθε η μέρα που όλοι περιμέναμε! Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του περνάει σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, που αρραβωνιάζεται την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση. Το γλέντι έχει στηθεί από νωρίς το πρωί στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, το χωριό της Ιλάειρας. Σε λίγες ώρες ξεκινάει ο αρραβώνας και το πρόγραμμα είναι αρκετά πιεστικό, οπότε μέχρι τότε γλεντάνε με αρνιά και σούβλες!

Η εκπομπή «Τι Λες Τώρα», βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο και μεταδίδει ζωντανά τα όσα συμβαίνουν λίγες ώρες πριν τον αρραβώνα του ζευγαριού. Παρόντες φυσικά, ήταν οι γονείς και τα αδέρφια του Μαυρίκιου, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα έρθουν και διάσημοι καλεσμένοι, ένας εκ των οποίων και ο Λάκης Γαβαλάς.

Όπως αποκάλυψε, το κοστούμι του αρραβώνα είναι δημιούργημα του Νίκου Αποστολόπουλου και θα είναι σε αποχρώσεις του μπλε, ενώ είπε πως το ρούχο της μητέρας του , κόστισε περισσότερο από το νυφικό. Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στην Κύπρο.

Ζωντανά στο γλέντι πριν τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γλέντι του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την μητέρα του
Στον αρραβώνα Μαυρικίου-Ζήση
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λίγο πριν τον αρραβώνα του

«Μας βρίζουν και μετά μας παίρνουν τηλέφωνο»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 18/02 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μαζί με την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση λίγο πριν αρραβωνιαστούν.

Μεταξύ άλλων το ζευγάρι μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασαν να αναφερθούν και για τις αρνητικές κριτικές που δέχονται από ανθρώπους των τηλεοπτικών πάνελ.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και αυτοί που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει και μας βρίζουν σε κάτι πρωινά κάτι αγαπημένοι πανελίστες, τώρα τους ξέρετε όλοι. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι μόλις τελειώσει η εκπομπή τους, μας παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε τι ώρα να έρθουν για να είμαστε εκεί. Δεν γίνεται να μην το πω».