Πρωινό: Ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα και Σκορδά - «Έχουν χάσει το μέτρο»

Η νέα εμφάνιση Μαυρικίου - Ζήση τους έκανε να αρπαχτούν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωινό: Ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα και Σκορδά - «Έχουν χάσει το μέτρο»

To πρωί της Πέμπτης (17/2) η εκπομπή Πρωινό ασχολήθηκε με τη νέα εμφάνιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, οι οποίοι πήγαν σε σπα μαζί λίγο τον αρραβώνα τους (δείτε εδώ το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν).

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή του με τις συνεχόμενες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις καθώς και με τις λεπτομέρειες που δίνουν για την προσωπική τους ζωή. Από τη μεριά της, η Φαίη Σκορδά διαφώνησε έντονα και σχολίασε πως δεν μπορεί να παίρνει τέτοια θέση καθώς και οι ίδιο τους δίνουν βήμα στην εκπομπή ενώ πριν από λίγο καιρό τους είχαν καλέσει.

Η διαφωνία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση

«Με πολλή αγάπη θέλω να του πω κάτι. Από κάποια στιγμή και μετά οι ίδιοι το ευτελίζουν με αυτά που κάνουν. Εμείς δεν τους ρωτήσαμε πόσους οργασμούς έχει ο καθένας τους! Συγγνώμη κιόλας! Στη ζωή υπάρχει το όχι, το έχουμε πει πολλές φορές. Βλέπεις ότι εδώ και πολύ καιρό, ενώ το ακολουθούσαμε το θέμα ως μία εναλλακτική ιστορία αγάπης, τώρα το εγκαταλείψαμε.

Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο! Αυτοί το έχουν χάσει! Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει, αυτό που λέμε, μία μέση αισθητική. Και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται. Εγώ τρομάζω αν μία εκπομπή τους προτείνει να κάνουν σεξ για να γεμίσουν χρόνο, πιστεύω ότι θα πουν ναι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, η οποία σχολίασε:

«Υπάρχει η ζήτηση; Από τη στιγμή που υπάρχει, άρα κάποιος το βλέπει. Εγώ με τον δικό μου τρόπο σκέψης, επειδή φιλοξενήσαμε το ζευγάρι, δεν μπορώ να βγω να πω “τι κάνουν;”, οφείλεις να πεις όμως ότι τους έγιναν προτάσεις και είπαν το ναι.

Ποιος οριοθετεί το μέτρο; Εσύ θα το οριοθετήσεις το πόσες φορές θα τους καλέσεις στην εκπομπή. Από τη στιγμή που είσαι εμπλεκόμενος σε μία τέτοια διάσταση… Το ζουν και έχουν μία παιδική αθωότητα. Μπαίνω σε αυτή τη θέση γιατί τους καλέσαμε κι εμείς. Δε μπορείς να έχεις μνήμη χρυσόψαρου».

Αγανακτισμένος και ο Κώστας Τσουρός με το ζευγάρι

Αγανακτισμένος ο Κώστας Τσουρός το πρωί της Πέμπτης 17/2 στον αέρα του Mega Καλημέρα, όταν αναφέρθηκε στον "αρραβώνα της χρονιάς", έπειτα από σχετικό βίντεο του Μαυρίκιου Μαυρικίου να κάνει τα...μποτέ του λίγο πριν το μεγάλο γλέντι! Το ζευγάρι Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλαέιρα Ζήση, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σίγουρα δεν το κρύβουν.

Από την αρχή περίπου της σχέσης τους, έχουν απασχολήσει με τον θυελλώδη έρωτα τους το κοινό καθώς μοιράζονται τα πάντα - κυριολεκτικά- μαζί του, μέχρι και το πρόγραμμα του αρραβώνα τους! Κάποιοι το βρίσκουν χαριτομένο και γλυκό, ο Κώστας Τσουρός πάλι... μάλλον όχι.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το θέμα της εκπομπής. Ενώ αρχικά δεν θέλησε να τοποθετηθεί καθόλου, τα πειράγματα των συνεργατών του, τον ανάγκασαν να πάρει θέση. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Κρατιέμαι πάρα πολύ να ξέρεις! Πάρα πολύ! Βλέπω ότι το χαίρεστε οπότε… Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να με προειδοποιήσει πως βρισκόταν στο γύρισμα για μανικιούρ-πεντικιούρ, και να μην πάθω υστερία στον αέρα. Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Όχι επειδή με πήρε τηλέφωνο, επειδή το θεωρώ αστείο.

Δεν θέλετε να φύγει η ενέργεια αυτή τη στιγμή. Η ώρα η καλή! Δεν θέλω να μιλήσω… Ξέρουν ότι το κάνουν για να τους τρολάρει ο κόσμος. Τρολάρουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Στο τέλος να μπούμε και στην κρεβατοκάμαρά τους να δούμε τι κάνουν. Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα; Γιατί το επόμενο αυτό θα είναι. Τη γέννα θα την έχουμε, το θέμα είναι να έχουμε τη σύλληψη» είπε χαρακτηριστικά.