Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Λαμπεροί οι καλεσμένοι του αρραβώνα - Όλοι οι celebrities που βρέθηκαν στο γλέντι

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Λαμπεροί οι καλεσμένοι του αρραβώνα - Όλοι οι celebrities που βρέθηκαν στο γλέντι

Έγινε ο αρραβώνας που όλοι περίμεναν αγωνιωδώς! Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή τη καρδιάς του, Ιλάειρα Ζήση, το Σάββατο 19/2, πατροπαράδοτα στο χωριό από το οποίο κατάγεται η νύφη, δηλαδή στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Το ζευγάρι ετοίμαζε καιρό τα πάντα για την τόσο ξεχωριστή μέρα της ζωής του και μας είχε προετοιμάσει λεπτομερώς για το γεγονός καθώς μοιράστηκαν τα πάντα με τον κόσμο που τους έχει αγκαλιάσει τόσο θερμά. Συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί για να μοιραστούν τη χαρά του ζευγαριού, και ανάμεσα τους πολλοί επώνυμοι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φόρεσε τα καλά του και βρέθηκε στον χώρο όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει η δεξίωση και εκεί οι ξεφάντωσαν και γιόρτασαν με την καρδιά τους φίλοι τους από τον καλλιτεχνιικό χώρο. Μεταξύ τους ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Βάσια Παναγοπούλου, η Τέτα Καμπουρέλη, ο Πέτρος Ξεκούκης, η Γεωργία Ζώη, ο Γιώργος Κριμιζάκης, ο Θεόδωρος Τρανούλης, η Μέρω Κεσεσιογου-Λέμη Κοντονή, η Θεοδώρα Παπαϊωάννου και ο Δημήτρης Μουσακίτης.

Επώνυμοι φίλοι του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στον αρραβώνα τους

Επώνυμοι στον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση
Μαυρικίου - Ζήση μαζί με τους καλεσμένους τους
Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση με επώνυμος φίλους τους

Ο παθιασμένος χορός του ζευγαριού - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση καθώς η χθεσινή ημέρα 19/2 ήταν αναμφίβολα η μέρα του και θα τη θυμούνται για πάντα. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον αρραβώνα του στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας μετά από τις τόσες ετοιμασίες και το άγχος τους για το αν θα είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα.

Το λαμπερό ζευγάρι ετπιμαζόταν αρκετό καιρό για αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα αφού ήθελαν όλα να θυμίζουν ένα όμορφο παραμύθι, όπως και έγινε τελικά. Από νωρίς σήμερα, στην πλατεία του χωριού είχαν στηθεί σούβλες με τα αρνιά που φαγώθηκαν στην δεξίωση, ενώ δεν έλειπε η μουσική και ο χορός.

Το κέφι και ο χορός καθώς και το τραγούδι όμως, δεν έλειπαν και από τη δεξίωση του αρραβώνα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να χορεύει με την μέλλουσα σύζυγο του Ιλάειρα Ζήση, δείχνοντας το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον.

Μαυρίκιου Μαυρικίου - Ιλάειρας Ζήση ο χορόςΣτον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας ΖήσηΟ χορός του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση