Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Θα σπάσουν 5.000 πιάτα! Οι πρώτες εικόνες από τον αρραβώνα

Το κέντρο δεξίωσης και η διακόσμηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Θα σπάσουν 5.000 πιάτα! Οι πρώτες εικόνες από τον αρραβώνα

Όλα είναι έτοιμα για τον αποψινό 19/2 αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση, με το ζευγάρι και τους κοντινούς του ανθρώπους να έχουν φτάσει στον χώρο της δεξίωσης όπου θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση.

Σιγά σιγά φτάνουν και οι καλεσμένοι και τα τραπέζια είναι ήδη έτοιμα και στρωμένα, ενώ σε αυτό που θα κάτσει το ζευγάρι έχουν τοποθετηθεί οι βέρες. Ο αρραβώνας πραγματοποιείται στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, το χωριό από το οποίο κατάγεται η νύφη και από το πρωί είχε στηθεί γλέντι με τραγούδια, χορούς και αρνιά στην πλατεία του χωριού -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες-.

Ο φακός του Youweekly βρίσκεται φυσικά στο κέντρο δεξίωσης και σας έχουμε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 2

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 3

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 4

«Μας βρίζουν και μετά μας παίρνουν τηλέφωνο»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 18/02 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μαζί με την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση λίγο πριν αρραβωνιαστούν.

Μεταξύ άλλων το ζευγάρι μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασαν να αναφερθούν και για τις αρνητικές κριτικές που δέχονται από ανθρώπους των τηλεοπτικών πάνελ.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και αυτοί που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει και μας βρίζουν σε κάτι πρωινά κάτι αγαπημένοι πανελίστες, τώρα τους ξέρετε όλοι. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι μόλις τελειώσει η εκπομπή τους, μας παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε τι ώρα να έρθουν για να είμαστε εκεί. Δεν γίνεται να μην το πω».