Στιγμές ευτυχίας για το Νίκο Χαζηνικολάου - Η ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Η τρυφερή ανάρτηση του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για το Νίκο Χαζηνικολάου - Η ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Σπάνια μοιράζεται προσωπικές του στιγμές, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ένας εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων και παρουσιαστών της χώρας, οπότε όταν το κάνει, σίγουρα ένας καλός λόγος κρύβεται από πίσω, όπως τα γενέθλια των παιδιών του.

Σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια του γιού του, Αλέξανδρου, ευχήθηκε χρόνια πολλά με μία κοινή τους φωτογραφία από διακοπές με πολύ θερμά λόγια που θα συγκινούσαν τον καθένα.

Ο δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τη δεύτερη σύζυγο του, Κρίστυ Τσολακάκη (δείτε εδώ την υπέροχη κοινή φωτογραφία που ανέβασαν πριν από λίγο καιρό) έχει, όμως ακόμη έναν γιο, τον Πάνο, από τον πρώτο γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, επομένως είναι ένας περήφανος μπαμπάς τεσσάρων παιδιών.

Η τρυφερή ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το γιο του

«Πότε έγινες δεκατριών Αλέξανδρε μου αγαπημένε; Νομίζω ότι ήταν χθες που ήρθες στη ζωή μας! Σε λατρεύω και θα είμαι πάντα δίπλα σου στα δύσκολα… Χρόνια σου πολλά αστέρι μου!» ανέφερε ο περήφανος μπαμπάς.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με το γιο του

Η κόρη του μεγάλωσε και έχει γίνει μα κούκλα - Η άκρως τρυφερή φωτογραφία

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μπορεί να είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο σπάνια θα επιλέξει να δημοσιεύσει προσωπικές στιγμές με την οικογένειά του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, όπως φαίνεται αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του. Αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει δυο τρυφερές φωτογραφίες με την μοναχοκόρη του, Εύα.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η μικρή Εύα και στις δύο φωτογραφίες είναι με την αγαπημένη της σκυλίτσα, τη Μόλυ. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε χαρακτηριστικά: «Νέος «έρωτας»! Εύα και Μόλυ! #lovemydog #dogsofinstagram». Δείτε επίσης εδώ ποιον είχε καλεσμένο στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίο.

Η τρυφερή ανάρτηση του Χατζηνικολάου

Η κόρη του Χατζηνικολάου