Με υπέρδιπλο κρεβάτι και χαμηλό φωτισμό - Η «βασιλική» κρεβατοκάμαρα στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Μοναδικός χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με υπέρδιπλο κρεβάτι και χαμηλό φωτισμό - Η «βασιλική» κρεβατοκάμαρα στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγα χρόνια και είναι αχώριστοι, ενώ μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι στα Βόρεια Προάστια, μαζί με την κόρη της ηθοποιού, τη μικρή Εύα.

Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος, πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μέσα από το σπίτι.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός, σε διάφορες αναρτήσεις της, έχει δείξει στο κοινό της στο Instagram και την υπέροχη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, η οποία είναι cozy και πολύ στιλάτη (δείτε εδώ και το σαλόνι).

Η κρεβατοκάμαρα της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Η εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για τον σάλο που προκλήθηκε για την εγκυμοσύνη και την γέννα του σκύλου που έχει μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Μια φωτογραφία της με τα κουτάβια ήταν αρκετή για να της κάνουν μια απίστευτη επίθεση στα social media, τόσο απλοί χρήστες όσο και γνωστά πρόσωπα.

Αναφέρθηκε μάλιστα στην παρεξήγηση που έγινε με την Εριέττα Κούρκουλου, η οποία την έκραξε άσχημα σε ανάρτηση της μιλώντας για αμορφωσιά.

«Εντάξει, στενοχωρήθηκα γιατί εγώ το πήρα χαμπάρι μετά από δύο ημέρες. Ήμουν στο γύρισμα και δούλευα, δηλαδή δεν είναι ότι είμαι πάνω από το Instagram όλη τη μέρα για να βλέπω τι γίνεται. Λίγο ξαφνιάστηκα με την αγριότητα όλων αυτών. Δεν πρόλαβα τον άντρα μου, ο οποίος απάντησε. Ήταν μία δική του απόφαση ότι “εγώ θα απαντήσω” ας πούμε κι όταν το κατάλαβα, είπα “ωχ”» είπε αρχικά.

«Δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα, από την άλλη είναι μία άλλη ιστορία, το δικό μου σκυλί. Εγώ δεν έκανα κανένα εμπόριο σκυλιών, το σκυλί είναι δικό μου, έτυχε αυτή η εγκυμοσύνη και από εκεί και πέρα τα πράγματα λύθηκαν παρασκηνιακά. Δεν είναι όλα να λέγονται δημόσια. Δε μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο, δεν υπάρχει λόγος» συνέχισε.