«Για να μην παρεξηγηθούμε...» - Η απάντηση του πατέρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου σε όσα ακούγονται για τον αρραβώνα

Υποστήριξε τον γιο του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Για να μην παρεξηγηθούμε...» - Η απάντηση του πατέρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου σε όσα ακούγονται για τον αρραβώνα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αρραβωνιάστηκε χθες την εκλεκτή της καρδιάς του Ιλάειρα Ζήση στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας σε ένα ξέφρενο γλέντι που τα είχε όλα και κράτησε όλη μέρα! Από το μεσημέρι γύριζαν οι σούβλες και το βράδυ το ζευγάρι χόρεψε με την καρδιά του και διασκέδασε με φίλους και συγγενείς (δείτε εδώ ποιοι celebrities έδωσαν το "παρών").

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» βρέθηκε στον αρραβώνα του ζευγαριού, με τον πατέρα του θεατρικού παραγωγού να πετάει τα «καρφιά» του για συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά τον αρραβώνα

«30 χρόνια περιμένω», είπε αρχικά ο πατέρας του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ντύνοντας τον γιο του, και συμπλήρωσε: «Οπωσδήποτε είναι μεγάλη η συγκίνηση, νιώθω πολύ χαρούμενος».

Σε ερώτηση για τους συμπέθερους, ο πατέρας του Μαυρίκιου απάντησε κι έριξε τη… μπηχτή του: «Με τις πρώτες κουβέντες που κάναμε τα βρήκαμε όλα. Δεν συζητήσαμε κάτι για να κάνουμε συμβόλαια, για να μην παρεξηγηθούμε». Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε εκείνη τη στιγμή: «Το διαβάσαμε και αυτό κάπου, για τα συμβόλαια».

Φωτογραφίες από τον αρραβώνα

Στις 19/2 ο αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση πραγματοποιήθηκε, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Από το απόγευμα είχαν φτάσει όλοι οι καλεσμένοι στο κέντρο δεξίωσης. Τα τραπέζια είχαν μια αρκετά εντυπωσιακή διακόσμηση ενώ σε αυτό που έκατσε το ζευγάρι είχαν τοποθετηθεί οι βέρες. Ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, το χωριό από το οποίο κατάγεται η νύφη και από το πρωί είχε στηθεί γλέντι με τραγούδια, χορούς και αρνιά στην πλατεία του χωριού.

Ο φακός του Youweekly βρέθηκε φυσικά στο κέντρο δεξίωσης και σας έχουμε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε τον χορό του ζευγαριού, το τρυφερό φιλί τους αλλά και τις βέρες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 2

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 3

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 4