Ξεσπά ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον Φιλιππίδη: "Φρίττω όταν σκέφτομαι..."

"Δεν είχα φανταστεί ότι..."

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ξεσπά ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον Φιλιππίδη:

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε συνέντευξη ο ταλαντούχος Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και πιο συγκεκριμένα για αυτές που αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίξεις άρρωστος ή να πρέπει να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο ενώ μπορεί να έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο. Η υποκριτική έχει μια σκληράδα που ο κόσμος δεν μπορεί να την αντιληφθεί. Υπήρξαν άνθρωποι – απάνθρωποι σε πολλές στιγμές που πίστευαν ότι με το να υπογραμμίζουν τον ρόλο της εξουσίας που έχουν και το να σε μειώσουν, θα γίνουν σπουδαίοι. Πριν φτάνω στο “αν αξίζει”, έπρεπε να βρω πρώτα το εάν μου αξίζει να το δέχομαι αυτό», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Τα λόγια του Αντίνοου Αλμπάνη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον καρκίνο

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε στη συνέχεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν είχα φανταστεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να έκανε ενέργειες σαν αυτές για τις οποίες κατηγορείται. Την περίοδο που τον γνώρισα και ξεκίνησα να δουλεύω μαζί του δεν είδα τίποτα από όλα αυτά.

Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζω, σέβομαι και πιστεύω τα κορίτσια για όλα αυτά που έχουν πει. Και μόνο που πλησιάζω να σκεφτώ το τι θα πέρασαν τα θύματα με αυτόν τον άνθρωπο, φρίττω. Αν καταδικαστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πρέπει να σοβαρευτούμε ως κοινωνία»

Για τη στιγμή που έμαθε πως έχει καρκίνο, ο ηθοποιός απάντησε: «Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω καρκίνο ήταν σαν να άνοιξε μια καταπακτή κάτω από τα πόδια μου. Είναι πολύ δύσκολη η στιγμή της ανακοίνωσης. Ένιωσα το άγνωστο, το τίποτα, το μηδέν, το πουθενά. Δεν ξέρω που πάω, ποιος είμαι, αν θα ζήσω. Φοβήθηκα φρικτά για τη ζωή μου».

Οργισμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τόσο από τους χρήστες των social media όσο από γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής showbiz με αφορμή τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά όπου αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη αναφορικά με το κίνημα #metoo στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξέσπασαν φανερά εναντίον του Σάκη Ρουβά ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος αποφάσισε να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στα πράγματα που συνέβησαν.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικότ του λογαριασμό στο instagram θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι χημικοί εθισμοί βλάπτουν τον εθισμένο, οι συμπεριφορικοί εθισμοί βλάπτουν τρίτους. Επίσης, “Λό-λα να ένα μήλο”»

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη