«Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και...» - Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης

Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και...» - Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης

Στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης 15/2 ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που θέλει να μιλάει για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Οι δηλώσεις του Αντίνοου Αλμπάνη για τον καρκίνο

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για την περιπέτεια της υγείας μου. Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει. Έχω την αρχή να μην απαγορεύω ποτέ σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια ερώτηση και όσο και να ζορίζομαι εγώ ή να στεναχωριέμαι γιατί έρχομαι σε επαφή με τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου που δεν είναι καθόλου ευχάριστες, όταν θα μου έρθει έστω ένα μήνυμα στο τέλος της ημέρες λες ότι κάπως αξίζει ο κόπος.

Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και έχω δει τι ανάγκες έχουν αυτοί οι άνθρωποι ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά. Κι αν στο πρόσωπό μου βλέπουν την υγεία ή κάποιον που κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο, είναι όμορφο. Γιατί και εγώ όταν περνούσα τη διαδικασία του καρκίνου, προσπαθούσα να βρω ανθρώπους και πρότυπα.

Έπαιρνα δύναμη, είναι ωραίο να παίρνεις δύναμη από άλλους ανθρώπους. Είμαστε σε μια περίοδο εξωστρέφειας, πρέπει να μοιραζόμαστε τα πράγματα. Δεν είμαστε άτρωτοι, βαλλόμαστε από τους ίδιους κινδύνους» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Οι χημικοί εθισμοί βλάπτουν»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τόσο από τους χρήστες των social media όσο από γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής showbiz με αφορμή τις 12/02 δηλώσεις του Σάκη Ρουβά όπου αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη αναφορικά με το κίνημα #metoo στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξέσπασαν φανερά εναντίον του Σάκη Ρουβά ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος αποφάσισε να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στα πράγματα που συνέβησαν.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικότ του λογαριασμό στο instagram θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι χημικοί εθισμοί βλάπτουν τον εθισμένο, οι συμπεριφορικοί εθισμοί βλάπτουν τρίτους. Επίσης, “Λό-λα να ένα μήλο”»

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη