Παρθένα Χοροζίδου: "Έσπασε" στον αέρα του ALPHA - Η πρόσφατη απώλεια που της στοίχησε

«Έχω τεράστια χαρά που γνώρισα έναν τέτοιον άνθρωπο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παρθένα Χοροζίδου:

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 20/2 η Παρθένα Χοροζίδου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη απώλεια της γιαγιάς, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

Η αναφορά της Παρθένας Χοροζίδου στην απώλεια της γιαγιάς της

«Πριν από μιάμιση εβδομάδα έχασα την γιαγιά μου, τον πιο φωτεινό άνθρωπο που είχα στη ζωή μου και έχω χρέος να γεμίσω το κενό της με φως. Ότι λείπει από αυτήν να το δίνω εγώ.

Με έλουσε με ένα τηλεφώνημα, σχεδόν δέκα μέρες πριν φύγει, σχεδόν επιθετικής αγάπης! Δηλαδή «γιαβρί μου», «παιδί μου», «ψυχή μου», «παιδί μου γλυκό μου». Αρχίζω και με πιάνει αμηχανία. «Γιαγιά σταμάτα» της λέω και μου μαζεύτηκε το δάκρυ εδώ», Με έλουσε με την αγάπη της και έφυγε.

Της είχα φοβερή αδυναμία. Την έχω κλάψει τη γιαγιά μου από τα νιάτα μου και καμιά φορά λέω, «πως και δεν έχεις πέσει στα πατώματα». Έχω τεράστια χαρά που γνώρισα έναν τέτοιον άνθρωπο, σκέφτομαι πως μόνο τέτοιους θανάτους επιτρέπω γύρω μας. Δεν θέλω να ακούω για παιδιά, για μπαλκόνια και ομάδες. Δεν επιτρέπεται», είπε συγκινημένη η ηθοποιός, η οποία πριν λίγο καιρό αποκάλυψε την συμβουλή που της είχε δώσει ο Κώστας Βουτσάς.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό και την ζωή της

Η Παρθένα Χοροζίδου (Καβάλα, 22 Οκτωβρίου 1979). Είναι Ελληνίδα ηθοποιός, απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Γ. Θεοδοσιάδη.

Η Παρθένα Χοροζίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Αφού ενηλικιώθηκε, έλαβε μέρος σε μία οντισιόν για την παράσταση ''Πλούτος'' του Αριστοφάνη στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καβάλας από τον Σταμάτη Κραουνάκη, όπου και επιλέχθηκε. Αυτό την εισήγαγε στον κόσμο της υποκριτικής. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη και στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο.

Στα επόμενα χρόνια, συνεργάστηκε στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο με πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες, όπως τους Αλέξανδρο Ρήγα, Δημήτρη Αποστόλου, και Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου.

Τη σεζόν 2019 θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του Alpha TV Το σόι σου Τη σεζόν 2019-2020 θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του ΣΚΑΪ Θα γίνει της Πολυκατοικίας Τη σεζόν 2021 - 2022 θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του Alpha TV «Άσε μας ρε μαμά».