«Έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα» - Το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Πότε θα την βγάλει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα» - Το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πραγματοποίησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν μερικές ώρες. Η ίδια απάντησε σε μερικές ερωτήσεις και απορίες των διαδικτυακών της φίλων και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε θα βγάλει τη μάσκα.

Η Ιωάννα πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε και το 10ο χειρουργείο και ανέφερε σε ένα instastory: «Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ ‘δύσκολο’ για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα»

Αναφορικά με το πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα που φοράει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, απάντησε: «Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω».

Τότε θα βγάλει την μάσκα της η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τότε θα βγάλει την μάσκα της η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Θα διεκδικήσει αποζημίωση από την κατηγορουμένη η Ιωάννα - Η αποκάλυψη του δικηγόρου της

Στα αστικά δικαστήρια θα βρεθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του 10ου χειρουργείου που έκανε για να αποκατάστησει τις πληγές από το βιτριόλι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή, που μίλησε το πρωί της Τρίτης 15/2 στην εκπομπή Το Πρωινό, θα ζητήσει χρηματική αποζημίωση από την κατηγορουμένη Ε.Κ

«Αυτή η κοπέλα θα μας εκπλήξει για άλλη μια φορά καθώς δεν θα ζητήσει για τον εαυτό της ούτε ένα ευρώ».

Ο δικηγόρος ωστόσο δεν αποκάλυψε εάν τα χρήματα αυτά θα πάνε σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.