Ξανά στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η πρώτη φωτογραφία μετά το δέκατο χειρουργείο που υπεβλήθη

Καταβεβλημένη στο κρεβάτι του δωματίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξανά στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η πρώτη φωτογραφία μετά το δέκατο χειρουργείο που υπεβλήθη

Λίγο μετά το ταξίδι της στις Βρυξέλλες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πραγματοποιήσε το δέκατο χειρουργείο προκειμένου να επανέλθει στην κανονικότητα της αλλά και να είναι και πάλι υγιής.

Η ίδια λοιπόν μετά το νέο χειρουργείο που υποβλήθηκε, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά το δέκατο χειρουργείο

«Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ..το παλεύω.. Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους..», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Παλιοσπύρου και μέσα σε λίγα λεπτά απέσπασε χιλιάδες likes και υποστηρικτικά σχόλια.

Για πρώτη φορά: Το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου της οποίας η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο 1,5 χρόνο πριν, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που μας πέρασε να ήταν πολύ διαφορετική από την περσινή.

Όπως «πρόδωσαν» οι φωτογραφίες που ανήρτησε, η Ιωάννα πέρασε τις γιορτές παρέα με καλές της φίλες, χωρίς μάλιστα να φορά την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, νιώθοντας οικεία με τους κοντινούς της ανθρώπους (δείτε εδώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε).

Φυσικά, η ίδια απέφυγε να δείξει το πρόσωπό της στον φωτογραφικό φακό –κάτι που έχει αποκαλύψει πως θα κάνει μόλις νιώσει ψυχολογικά έτοιμη– ωστόσο οι λήψεις προδίδουν τη μη ύπαρξη μάσκας.

Είναι φανερό πως η Ιωάννα δίνει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να καταφέρει να πάρει πίσω τη ζωή της, με την εικόνα της να είναι πραγματικά… υπέρλαμπρη. Φορώντας ένα εvτυπωσιακό μίνι φόρεμα και γόβες, κέρδισε δεκάδες χιλιάδες likes, με τις ευχές για γρήγορη αποκατάσταση να μην έχουν τέλος.

 Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα