Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Με σκορ 10-7

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας έπαιξαν στο αποψινό (20/2) επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, ενώ μάλιστα κατά την διάρκεια του αγώνα κατέρρευσαν η Μυριέλλα και η Βρισηίδα.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-7 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Μαχητών στο Survivor 5

Οι πρώτες πληροφορίες για τον υποψήφιο προς αποχώρηση

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε από την, κατά γενική ομολογία έγκυρη, πηγή μας στο διαδίκτυο, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων πρόκειται να είναι κάποιος από τους καινούργιους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης τις τελευταίες μέρες.

Ο λόγος για τον Σάκη Αρσενίου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα πέσει «θύμα» της νέα υποομάδας που έχει δημιουργηθεί στους Κόκκινους.

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι πιο αργά μέσα στη μέρα, όταν και θα σας δώσουμε το επιβεβαιωμένο spoiler για τον πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση.