Ο πραγματικός λόγος που ο Τάσος Ξιαρχό δεν πήγε Survivor - Πόσα χρήματα του έταξαν;

Σε συνέντευξη του στο Τι λες τώρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο πραγματικός λόγος που ο Τάσος Ξιαρχό δεν πήγε Survivor - Πόσα χρήματα του έταξαν;

Στην εκπομπή "Τι λες τώρα" της Κατερίνας Καραβάτου, μίλησε ο πασίγνωστος χορευτής Τάσος Ξιαρχό. Ο ταλαντούχος αυτός άνθρωπος, μας απασχόλησε ιδιαιτερα το προηγούμενο διάστημα, όταν είχε προκληθεί τεράστιο ζήτημα έπειτα από το συμβάν με τις… ρίγες κάτι που του στοίχησε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο πολύ.

Αυτό το γεγονός όπως φαίνεται του στοίχησε τη συμμετοχή του στο Survivor καθώς αποκάλυψε πως όσο πέρυσι, όσο και φέτος, είχε πρόταση από την παραγωγή, ωστόσο αυτό το συμβάν ήταν εκείνο που έκανε την παραγωγή να αποφασίσει να μην συνεργαστούν οι δύο πλευρές.

Η αποκάλυψη του Τάσο Ξιαρχό για το Survivor και τα χρήματα που θα εξασφάλιζε

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor και πέρυσι και φέτος. Η παραγωγή επέλεξε να μη συμμετέχω φέτος μετά το συμβάν με τις ρίγες γιατί φοβήθηκε. Μου έδινα 4.000 ευρώ την εβδομάδα», είπε ο χορογράφος στο «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στη «Φάρμα»:

«Ήθελα από παιδί να πάω σε ένα ριάλιτι είχαμε και κορωνοϊό και καθόμασταν. Δεν ήταν τόσα τα χρήματα αλλά ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο».

Του έκαναν πρόταση για το Survivor 5 και την πήραν πίσω

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τις σχέσεις του με την Κόνι Μεταξά, με την οποία δημοσίευσε πριν μερικές μέρες και μια φωτογραφία, ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που του έχουν γίνει για το Survivor.

«Με την Κόνι πήγαμε πρόσφατα για καφέ. Με την Κόνι μιλήσαμε προχθές το βράδυ, στείλαμε ωραία χαμογελάκια, οπότε απαλύνεται. Το 2022, λέει, φέρνει παλιές γνωριμίες σε νέα εδάφη.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω στο Survivor, αλλά νομίζω θα το κάνω μετά από χρόνια που θα είμαι λίγο πριν τη σύνταξη. Για το Survivor μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές. Είχαμε μιλήσει και φέτος, αλλά ήταν πριν από το συμβάν και μετά φοβήθηκαν.

Είχαμε με την Κόνι πρόταση για τη Eurovision, αλλά δεν έκατσε», ανέφερε ο χορογράφος.