Κώστας Φραγκολιάς: "Δεν αποκλείω να πάω Survivor..."

Αποκάλυψη στην κάμερα του Τι λες τώρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς:

Στην κάμερα του Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής 20/2, έκανε δηλώσεις ο αγαπητός Κώστας Φραγκολιάς, τον οποίο απολαμβάνουμε κάθε πρωί μέσα από τη συχνότητα του Alpha, στο Happy Day. Το μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε και για τον πολύ καλό του φίλο Άρη Σοϊλέδη, τον οποίο καμαρώνει εκεί μακριά στην Καραϊβική.

Ο Κώστας Φραγκολιάς και η σύντροφός του, Δώρα Πατσιώτη, θα είναι οι κουμπάροι στον γάμο του Άρη Σοϊλέδη με την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά, έπειτα από πρόταση που τους έκανε το ζευγάρι, και είναι πολύ χαρούμενοι για αυτό. Προχώρησε όμως και σε μια δήλωση που θα συζητηθεί, σχετικά με το Survivor 5.

Θα πάει ο Κώστας Φραγκολιάς στο Survivor 5;

«Τον βλέπω και τον καμαρώνω! Πιστεύω ότι τα πηγαίνει πολύ καλά», είπε με περηφάνια για τον φίλο του.

«Με τιμά πολύ η πρότασή τους. Μας έκαναν την πρόταση, την αποδεχτήκαμε, χαρήκαμε πάρα πολύ και κοιτάζω κάποιες φορές να πράξω τα χρέη μου ως κουμπάρος», αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο ίδιος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor: «Ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο… Δεν το αποκλείω, αλλά δεν λέω ούτε και ναι. Εξαρτάται από πολλά πράγματα, σε τι φάση σε βρίσκει στη ζωή σου… Είναι πολλές οι συνισταμένες», είπε.

Επέστρεψε στον αέρα του ALPHA το Happy Day

Στον αέρα του ALPHA επέστρεψε το Happy Day μετά από δυο ημέρες εκτός, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς που έφερε σφοδρή χιονόπτωση και μεγάλα προβλήματα σε δρόμους και σπίτια.

«Το ότι είμαστε μαζί σας πιστέψτε με ότι είναι άθλος. Δε γινόταν πραγματικά να είμαστε μαζί σας. Κάνω 8 χρόνια αυτή την εκπομπή, έχω έρθει εδώ και άρρωστη και με χιόνια, με καταιγίδες, με την κοιλιά στο στόμα. έφευγα γεννούσα και ερχόμουν πάλι. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αστείο και περίεργο γιατί μου στέλνετε μηνύματα από όλη την Ελλάδα ότι χιόνισε δυο μέρες και μας έπιασε πανικός, ειλικρινά δεν μπορούσες να μετακινηθείς, να πας πουθενά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη της εκπομπής της.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μίλησε για τα όσα βίωσε και ο ίδιος, καθώς λόγω της χιονόπτωσης το σπίτι του δεν είχε ρεύμα για πολλές ώρες, αλλά ούτε και νερό, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη που είναι γείτονες του.

«Η Οδύσσειά μου ξεκινάει τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ σε μια απόσταση που μέχρι το σπίτι μου είναι ένα τέταρτο έκανα 3.5 ώρες. Δεν είδα πουθενά κανένα εκχιονιστικό μόνο ένα περιπολικό… Ήμουν 30 ώρες ρεύμα και όταν ξύπνησα την Τρίτη το πρωί ήμουν και χωρίς νερό, σχεδόν 15 ώρες. Να ευχαριστήσω τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μου άνοιξαν το σπίτι τους και κατάφερα να φορτίσω κινητά, λάπτοπ,powerbank» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.