Survivor 5: "Λύγισε" ο Σοϊλέδης για τα μάτια της Αντωνά - «Ήθελα να της δείξω πως...»

Η τρυφερή εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το Survivor 5 το μεσημέρι του Σαββάτου 12/02. Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης ανήμερα των γενεθλίων του έγραψε στην άμμο με κοχύλια μια λέξη, που έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτόν και έστειλε με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα στην αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά.

Ο παίκτης των Διασήμων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στα γενέθλιά μου τις προάλλες έγραψα στην άμμο με κοχύλια τη λέξη “Νίνος”. Είναι ένα παρατσούκλι που έχουμε με την Μαρία. Και καλά το νινί που λέμε, το μικρό παιδάκι. Έτσι με φωνάζει και τη φωνάζω. Έτσι την έχω γραμμένη στο κινητό μου.

Ήθελα να της δείξω πως την ημέρα των γενεθλίων μου, την σκεφτόμουν και στεναχωριόμουν που δεν ήμασταν μαζί και ότι μου λείπει πάρα πολύ. Ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα για να το δει και να χαρεί».

Η τρυφερή εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη

«Χάσαμε τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο» - "Ράγισε" καρδιές ο Άρης Σοϊλέδης

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίζονται στο αποψινό 8/2 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους πρώτους σε περίπτωση νίκης να δέχονται μηνύματα από την οικογένειά τους.

Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή του Γιώργου Λιανού έκανε όλους τους Διάσημους να «καταρρεύσουν», μιας και τους λείπουν πάρα πολύ τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όταν ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Άρη Σοϊλέδη, ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως μένει μακριά από την οικογένειά του από 15 χρονών λόγω της επαγγελματικής του πορείας και πως έχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα, καθώς μέσα σε ένα εξάμηνο έχασε τόσο τον πατέρα όσο και τον αδερφό του.

«Αν και λίγο καιρό εδώ, έχω φύγει από το σπίτι μου από τα 15 για την επαγγελματική μου καριέρα και πορεία. Δεν έχω περάσει πολλές στιγμές με τα αδέρφια μου και μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Περάσαμε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια γιατί χάσαμε και τον πατέρα μου και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο.Θέλω να πω στην ομάδα μου ότι σήμερα θα δώσω αίμα και ψυχή. Θέλω να τους κάνω περήφανους γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πολύ δύσκολα σαν οικογένεια και θέλω να με βλέπουν και να χαίρονται», είπε με δάκρυα στα μάτια