Μαίρη Χρονοπούλου: Τραγούδησε 55 χρόνια μετά το "Έκλαψα χθές" - Συγκίνησε τους πάντες

Το συγκινητικό βίντεο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μαίρη Χρονοπούλου: Τραγούδησε 55 χρόνια μετά το

Μοναδικές στιγμές χάρισε ο θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, όταν σε βραδινή της έξοδο στο μαγαζί που εμφανίζεται η Κωνσταντίνα, τραγούδησε ένα τραγούδι σταθμό στην καριέρα της.

Η αγαπημένη ηθοποιός συγκίνησε όλους τους θαμώνες, όταν τραγούδησε την μεγάλη επιτυχία «Έκλαψα χτες» την οποία ερμήνευσε το 1967 στην κινηματογραφική ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες». Τι και αν έχουν περάσει 55 χρόνια από την πρώτη εκείνη εκτέλεση, το συναίσθημα παραμένει σε κάθε περίπτωση το ίδιο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου πρόσφατα αποκαλύφθηκε μάλιστα, ότι θα κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, αρκετά χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση σε αυτήν, στον τρίτο κύκλο της σειράς "Έτερος Εγώ".

Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, συγκινημένη, εξομολογήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την στιγμή που τραγούδισε η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ δημοσίευσε σχετικό απόσπασμα από την βραδιά.

Τα λόγια της Κωνσταντίνας για την θρυλική Μαίρη Χρονοπούλου

«Είχα την τεράστια χαρά και την πολύ μεγάλη συγκίνηση και τιμή να με επισκεφθεί ένας από τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, η αξιολάτρευτη και πάντα αεικίνητη Μαίρη Χρονοπούλου μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα που είναι πάντα στο πλάι μου με μια αμοιβαία αγάπη πολλών χρόνων. Ήταν μία αξέχαστη βραδιά» ανέφερε η Κωνσταντίνα στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη... Ήταν μια οδυνηρή και επίπονη κατάσταση»

Το πρωί της Πέμπτης 30/12 η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό». Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την σκληρή καθημερινότητά της επί ενάμιση χρόνο σχετικά με την υγεία της που απασχόλησε ιδιαίτερα. Από την άλλη δεν δίστασε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλους όσους "παλεύουν" στη ζωή τους.

«Ήταν πολύ σκληρή η καθημερινότητα μου, επίπονη και σκληρή. Επί 1,5 χρόνο ταλαιπωρήθηκα φρικτά, αλλά να είμαι … στα πόδια μου. Εκεί είμαι 118 κιλά, πριν από 2-3 χρόνια. Με παρέλαβε γύρω στα 100 κιλά ο φυσιοθεραπευτής μου και τώρα είμαι 62 κιλά.

Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα: ήμουν χοντρή και ανάπηρη και πάλεψα και κατάφερα, όχι να είμαι ο Κεντέρης, αλλά κάνω πέντε βήματα, μπορώ να βάφομαι, να φτιάχνω τα μαλλιά μου».«όταν ήρθε ο άνθρωπος στο σπίτι μου, ήμουν κατσούφα και μουντρούχα.

Είχα σταματήσει όχι μόνο να γελάω, ακόμη και να χαμογελάω. Τον πρώτο μήνα με σήκωσε όρθια. Δεν είχα σταθεί ποτέ όρθια. Με έμαθε από την αρχή το γέλιο και το χαμόγελο, πώς να στέκομαι όρθια, στους δύο μήνες με έμαθε πως να κάνω 1-2 βήματα. Τώρα πάω στο μπάνιο μόνη μου, κάνω 3 μπάνια την ημέρα, πριν με έκαναν μπάνιο με ένα ντους».