Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η κόντρα συνεχίζεται - «Δεν θέλω να μιλάω άλλο για τον Βαλάντη»

«Είναι λες και είχαμε πάει στον περσικό»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η κόντρα συνεχίζεται - «Δεν θέλω να μιλάω άλλο για τον Βαλάντη»

Η κάμερα του Happy Day βιαστικό συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ωστόσο κατάφερε να του αποσπάσει μερικές νέες δηλώσεις τόσο για την παραμονή στο Survivor, όσο και για την κόντρα του με τον Βαλάντη.

Αναμφίβολα μεταξύ των προσώπων των ημερών βλέπουμε και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να κάνει αναφορές για τα τραύματα του απο το παιχνίδι επιβίωσης, τη διαβίωση του στο νησί καθώς και την κατάσταση της υγείας του σήμερα. Δε θα γινόταν να μην ερωτηθεί και για τον Βαλάντη, με τον οποίο δεν τον είδαμε λίγες φορές να έρχεται σε ρήξη. Αυτό λέει πολλά μιας και ο δημοσιογράφος, κρατούσε σε γενικές γραμμές ένα χαμηλό προφίλ (Δείτε τον Κωνσταντάρα να κατακεραυνώνει ξανά τον Βαλάντη).

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Happy Day

Πήρα πολλά λάφυρα από το παιχνίδι, στα καλάμια μου, στις γάμπες, στα χέρια, στα πλευρά και εκτός από τα χτυπήματα τα προφανή, πήρα και πολύ ωραία συναισθήματα. Απλά, λόγω της αβιταμίνωσης, οι πληγές δεν έκλειναν και άνοιγαν συνέχεια λόγω των παιχνιδιών, οπότε είναι λες και είχαμε πάει στον περσικό», είπε.

Για τον Βαλάντη και το ενδεχόμενο να μιλήσουν ξανά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλάω άλλο για τον Βαλάντη. Δεν νομίζω να του μιλήσω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Πηγαίνοντας στο Survivor αναθεωρείς πολλά πράγματα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωπό για να γίνει κάτι τέτοιο».

Η κόντρα του και με τον Τριαντάφυλλο - Η κόντρα ανάμεσά τους

Τον Τριαντάφυλλο εντόπισε η κάμερα του Πρωινού στο αεροδρόμιο, με μοναδικό σκοπό να αποσπάσει δηλώσεις από τον τραγουδιστή, για την κόντρα του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ! Η αλήθεια είναι πως η κόντρα αυτή ξεκίνησε από το πουθενά, αφού ο Ντάφυ μπήκε σε όλο αυτό, ενώ ακόμα ο Λάμπρος ήταν στον Άγιο Δομίνικο (Δείτε την επεισοδιακή επιστροφή του πρώην παίκτη των μπλε).

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε ένας άγνωστος που φρόντισε να ενημερώσει τον τραγουδιστή για όσα έλεγε ο Λάμπρος, ενώ ο Ντάφυ έτρεχε στους στίβους μάχης στο περσινό survivor. Μερικά από τα όχι και τόσο κολακευτικά για το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου σχόλια ήταν τα:Σιχαμένε, καραγκιόζη αμπάλε, ηλίθιος και πανηλίθιος...

Σίγουρα ήταν αρκετά για τον χαρακτήρα του Ντάφυ, ώστε να ξεκινήσει «πόλεμο». Εμείς περιμένουμε τις απαντήσεις του Κωσταντάρα..!

«Το δικό μου μήνυμα ήταν αιχμηρό; που το είπα καλό ταξίδι και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του; δεν ισχύει αυτό. Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε γιατί ο κόσμος βλέπει πράγματα. Εμένα μου στείλανε όλα αυτά που έγραφε για εμένα και εγώ απόρησα με το επίπεδο αυτού του ανθρώπου. Ένας άνθρωπος με αυτό το επίπεδο δεν περίμενα να γράφει τόσο μεγάλες κακίες. Και υποτίθεται ότι ήμασταν και φίλοι, έχουμε κάνει και δουλειές μαζί, σοκ απλά», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Το Survivor το βλέπω αλλά δεν μου λείπει καθόλου γιατί πέρασε 6,5 μήνες εκεί πέρα και ήταν σαν μία αιωνιότητα. Το περσινό ήταν καλύτερο βέβαια και αυτό φαίνεται και στην

τηλεθέαση»