Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την πρώτη νύχτα του αρραβώνα με την Ιλάειρα: "Ήμασταν..."

Σίγουρα δεν το περιμέναμε...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την πρώτη νύχτα του αρραβώνα με την Ιλάειρα:

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, το πλέον αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, έζησαν το πιο ωραίο Σαββατοκύριακο τη ζωής τους, καθώς αρραβωνιάστηκαν στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας σε ένα ξέφρενο - υπερπαραγωγή γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα τους και αρκετοί επώνυμοι, ήταν εκεί για να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά.

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι και χαρούμενοι, ενώ από τον αρραβώνα δεν έλειψαν τα ευτράπελα, αφού για κάποια ώρα οι βέρες του ζευγαριού αγνοούνταν. Τελίκα λίγο μετά βρέθηκαν, και όλα συνεχίστηκαν όπως είχαν προγραμαμτιστεί!

Η επόμενη μέρα μετά τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση

Η επόμενη μέρα βρήκε το ζευγάρι σε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, ενώ ακολούθησε φαγητό με ψάρια που ψάρεψε ο πεθερός του Μαυρίκιου. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πώς μετά τον αρραβώνα ήταν τόσο κουρασμένοι που έπεσαν κατευθείαν για ύπνο.

Ο παθιασμένος χορός του ζευγαριού - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση καθώς η χθεσινή ημέρα 19/2 ήταν αναμφίβολα η μέρα του και θα τη θυμούνται για πάντα. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον αρραβώνα του στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας μετά από τις τόσες ετοιμασίες και το άγχος τους για το αν θα είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα.

Το λαμπερό ζευγάρι ετπιμαζόταν αρκετό καιρό για αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα αφού ήθελαν όλα να θυμίζουν ένα όμορφο παραμύθι, όπως και έγινε τελικά. Από νωρίς σήμερα, στην πλατεία του χωριού είχαν στηθεί σούβλες με τα αρνιά που φαγώθηκαν στην δεξίωση, ενώ δεν έλειπε η μουσική και ο χορός.

Το κέφι και ο χορός καθώς και το τραγούδι όμως, δεν έλειπαν και από τη δεξίωση του αρραβώνα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να χορεύει με την μέλλουσα σύζυγο του Ιλάειρα Ζήση, δείχνοντας το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον.

Μαυρίκιου Μαυρικίου - Ιλάειρας Ζήση ο χορόςΣτον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας ΖήσηΟ χορός του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση