Καταπέλτης η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Αλέξανδρο Ρήγα: "Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ!"

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ρόλο του έρωτα στη ζωή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Καταπέλτης η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Αλέξανδρο Ρήγα:

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε η υπερταλαντούχα Κατιάνα Μπαλανίκα. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα βίωσε μια μεγάλη απώλεια, μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, για τη σειρά "Ντόλτσε Βίτα" αλλά και για τη ρήξη της με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Οι δηλώσεις της Κατιάνας Μπαλανίκα για την ρήξη της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Ρήγα

«Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μια σχέση ζωής παράλληλη. Δεν ξέρω τι έβλεπε σε εμένα. Εγώ τον θαύμαζα πάρα πολύ. Όσο ήμουν με τον Μαρίνο ήμουν προστατευμένη πολύ στα μαγαζιά, ένας μου έδωσε ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί», είπε αρχικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε στη συνέχεια: «Ο έρωτας δεν έχει στεγανά. Υπήρξαν πολλοί ομοφυλόφιλοι που με ερωτεύτηκαν. Ο έρωτας είναι έρωτας». Για το ρόλο της Σάσας στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα», ανέφερε: «Ήταν ένας ρόλος σταθμός. Εγώ είχα πάρα πολλούς φίλους γκέι, έτσι την αντιμετώπισα τη Σάσα, σαν να ήταν ένας άντρας γκέι, γιατί καμία γυναίκα δεν θα τα έλεγα αυτά.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Ρήγα, εκείνη απάντησε: «Του είχα θυμώσει πάρα πολύ. Όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρήσω. Δεν θα προλάβει καν να μου πει συγγνώμη. Δεν με λυπεί καθόλου όταν διαγράφω ανθρώπους».

«Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση για τηλεόραση. Εγώ θέλω οι άλλοι θέλουν;»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/12 η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

«Βρέθηκα στην κωμωδία από το πουθενά. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μού έλεγε “Εσύ Κατιανούλα μου πρέπει να παίζεις Τσέχωφ είσαι για αυτά και αυτά έπαιζα στη σχολή».

«Εγώ θέλω οι άλλοι θέλουν; Δεν μου πρότειναν κάτι. Κάτι έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τις “Σέρρες” αλλά δεν μπορούσα να πάω επειδή είχα μία δυσκολία με το πόδι μου. Μετά από μία ηλικία μας έχουν λίγο…».