Η Κατερίνα Καινούργιου "έριξε" τα καρφιά στον Γιώργο Λιάγκα περί αισθητικής - Τι συνέβη;

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καινούργιου

Στην σημερινή 21/02 εκπομπή του «Super Κατερίνα», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι με αφορμή τον εντυπωσιακό αρραβώνα τους που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να "ρίξει" τα δικά της καρφιά εναντίον του Γιώργου Λιάγκα καθώς ο γνωστός παρουσιαστής την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει λόγο για έλλειψη μέτρου και αισθητικής. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μας φώναξαν όλους τους δημοσιογράφους, μας κέρασαν τα πάντα, ήταν κύριοι.

Πήγε τόσος κόσμος. Και να πούμε και κάτι πολύ σημαντικό για όλους εκείνους που μιλούν για ηθική και αισθητική γενικότερα από την προηγούμενη εβδομάδα, είναι οι ίδιοι – όπως είπε και ο Μαυρίκιος – που τον προσκαλούσαν και τον παρακαλούσαν ουσιαστικά για να κάνουν άπειρα θέματα.

Η αισθητική παιδιά είναι κάτι προσωπικό του καθενός. Αν ο γάμος θες να είναι έτσι, είναι έτσι μπορεί του αλλουνού ο γάμος εσένα να μην σου αρέσει, είναι προσωπικό του καθενός»

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Γιώργου Λιάγκα

Η αφοπλιστική απάντηση του Λιάγκα στον Μαυρικίου: «Έδειχνε τα μάτια του αυτά σαν να είναι κλόουν»

Το πρωί της Δευτέρας 21/02 ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου μέσα από την εκπομπή «Πρωινό». Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είδα ότι βγήκε σε όλα τα κανάλια και δεν υπήρχε εκπομπή που να μην με βρίσει το Σαββατοκύριακο.

Είπε για μένα τα πάντα. Δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή. Θα επαναλάβω αυτό που λέω με αγάπη. Είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε αυτό το θέμα. Είπα κάτι που τον πείραξε και θα το ξαναπώ κι ας τον πειράξει. Είναι θέμα αισθητικής η υπερβολή. Εμένα με ενόχλησε η υπερβολή που έδειχνε τα μάτια του αυτά σαν να ‘ναι κλόουν. Αυτό το υπερβολικό δεν χρειαζόταν».

Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά διαφώνησε μαζί του καθώς δεν δίστασε να αναφέρει: «Η υπεύθυνη καλεσμένων δεν θα του ζητούσε να είναι με τα μάτια, με τα λεμόνια… Το κανάλι, όταν τα έκανες αυτά, έπαιρνε λεφτά. Ο Μαυρίκιος παντρεύτηκε, δεν δίνει χρηστικά θέματα. Να δεχτώ ότι το έκανε με την καλή του καρδιά. Εμείς το αναδείξαμε. Πάλι καλά που δεν τους παντρέψαμε».