Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Γνωστός ηθοποιός ο αδερφός της - Δείτε το πρόσωπό του!

Φωτογραφίες από τα 3 αδέρφια μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Γνωστός ηθοποιός ο αδερφός της - Δείτε το πρόσωπό του!

Την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρωταγωνίστρια του Σασμού πρέπει να είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν τη γνώρισαν φέτος, μέσω απο την συγκλονιστική ερμηνεία της Αργυρούς, που υποδύεται. Περισσότερες πληροφορίες, που αφορούν στα προσωπικά της μαθαίνουμε από πρόσφατες συνεντεύξεις της ηθοποιού (Όσα δήλωνε με αμηχανία για τον σύντροφό της).

Μέσα στα ευχάριστα που της συμβαίνουν δεν έχει κρύψει κι ένα δυσάρεστο, την απώλεια που τη στιγμάτισε, αυτή της μητέρας της. Αυτός είναι και ο λόγος που η ηθοποιός έχει δύο επίθετα, θέλοντας μετά τον θάνατο της να την τιμήσει με αυτόν τον τρόπο.

Στήριγμα της Χριστίνας Χειλά - Φαμέλη στέκεται η οικογένεια της καθώς παραμένουν ενωμένοι σαν μια γροθιά σε όσα τους έχει φέρει η ζωή. Η ηθοποιός έχει άλλα δύο αδερφία,τον Κωνσταντίνο και τη Ζωή. Η καλλιτεχνική φλέβα είναι εμφανής, καθώς ο αδερφός της Χριστίνας είναι συναδελφός της και η Ζωή είναι σκηνογράφος και ενδυματολόγος.

Oι φωτογραφίες με τα αδέρφια της Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Οι δηλώσεις του αδερφού της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για εκείνη - «Την καμαρώνω»

«Καμαρώνω πολύ την αδερφή μου. Είναι πολύ καλή! Γνώριζα προσωπικά τον Πάνο Νάτση, ήταν στενός φίλος της αδερφής μου. Ήταν ένα τεράστιο σοκ αυτό που έγινε.

Έχω να τον δω καιρό, την τελευταία φορά ήμουν για φαγητό με την αδερφή μου και μιλούσαν στο τηλέφωνο. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ φωτεινός. Είναι τρομερό αυτό που έγινε» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χειλάς.