Νέες αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη λίγο πριν την δίκη - Τι συνέβη;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέες αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη λίγο πριν την δίκη - Τι συνέβη;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, στην επιφάνεια φαίνεται πως έχει βγει μια νέα αποκάλυψη για τον ίδιο καθώς νέο θύμα δήλωσε πως πρόκειται να καταθέσει σχετικά με τη δική του «περιπέτεια».

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», το θύμα καταγγέλλει πως όταν πήγε στην παράσταση «Ηρακλής» όπου πρωταγωνιστούσε ο Σάκης Ρουβάς, όλοι γνώριζαν πως ήταν εκεί με τον Λιγνάδη.

Οι πληροφορίες για το "νέο θύμα" του Δημήτρη Λιγνάδη

Μάρτυρας υπεράσπισης ο Σάκης Ρουβάς; - Εξελίξεις στην υπόθεση

Λίγες μέρες πέρασαν από το Σάββατο 12/2 και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, που εξαγρίωσαν το πανελλήνιο, καθώς δόθηκε η εντύπωση στον κόσμο πως υπερασπιζόταν τον κατηγορούμενο, και πλέον πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι οι δηλώσεις ήταν μόνο η αρχή. Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες, πως ίσως δούμε τον τραγουδιστή ως μάρτυρα υπεράσπισης στην δίκη, που διεκόπη την Παρασκευή 11/2 (δείτε εδώ την νέα ημερομηνία της δίκης

Τις φήμες αυτές διέψευσε, το πρωί της Τρίτης 15/2 στον αέρα του Πρωινού, ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος υπεράσπισης στην υπόθεση Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο τραγουδιστής δεν θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Δεν θα καλέσουμε τον κ. Ρουβά ως μάρτυρα υπεράσπισης, έχουμε ήδη κατάθεση τα ονοματεπώνυμα των μαρτύρων υπεράσπισης. Δεν μου ζήτησε ο κ. Λιγνάδης να προτείνω ως μάρτυρα υπεράσπισης τον κ. Ρουβά. Είναι στο κατηγορητήριο 6 μάρτυρες και συμπληρωματικά έχουμε 9 μάρτυρες. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που συνέβη σε μία εκπομπή με αυτό που συνέβη στο δικαστήριο».

Ο δικηγόρος προέβη και σε μία νέα αποκάλυψη, καθώς ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να μηνύσει τον κ. Ιωάννη Βλάχο, τον δικηγόρο των δύο εκ των τεσσάρων ανθρώπων που κατήγγειλαν για βιασμό τον γνωστό σκηνοθέτη.

«Δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει τις δηλώσεις του κυρίου Ρουβά. Εκ των υστέρων, μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έκανε κάποιες δηλώσεις που αφορούν την προσωπικότητα όταν τον γνώριζε αυτός, και τον παρουσίαζε σαν μία ιδανική προσωπικότητα κι αμέσως δέχτηκε μία ακραία επίθεση από οργανωμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από ό,τι μου είπαν, συμπλήρωσε την πρώτη του τοποθέτηση με μία δεύτερη που αφορούσε στα θύματα, και λέγοντας αυτονόητα πράγματα. Το θέμα δεν είναι να λυπάσαι τα θύματα, ούτε να τιμάς τον Λιγνάδη, αλλά αν ο Λιγνάδης είναι αυτό που είπε ο Ρουβάς μέχρι την ημέρα που τον συνέλαβαν και αν πράγματι έχουμε θύματα» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.