Η αντίδραση της Καινούργιου στον αρραβώνα Μαυρίκιου- Ιλάειρας: «Εγώ γιατί δεν έχω βρει έναν τέτοιον..»

Η αφοπλιστική απάντηση του Μικρούτσικου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η αντίδραση της Καινούργιου στον αρραβώνα Μαυρίκιου- Ιλάειρας: «Εγώ γιατί δεν έχω βρει έναν τέτοιον..»

Μετά τον λαμπερό αρραβώνα των ημερών, που όλοι ανέμεναν αυτόν του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση (Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό event), δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μπήκαν στη διαδικασία σχολιασμού.

Την πρώτη εμφάνιση πραγματοποίησε το ζευγάρι μετά τις βέρες στην αγαπημένη τους Κατερίνα Καινούργιου και στο Super Kατερίνα. Έτσι λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι, σε μια πληθωρική, με τα μέλια να στάζουν παρουσία, μίλησαν για την αγάπη τους, που όλο και φουντώνει.

Αρκετό λοιπόν ήταν όλο αυτό το σκηνικό για να «βγάλει την πίκρα της» η παρουσιάστρια μιας και η μοναξιά είναι κάτι που της συμβαίνει τελευταία και δεν της αρέσει καθόλου!

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής

«Εγώ γιατί δεν έχω βρει έναν τέτοιον; Εννοώ να βρω έναν άντρα να με κοιτάει συνέχεια στα μάτια, να μου χαϊδεύει το χέρι».

Αυτά άκουσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έδωσε την απάντησή του.

Ο παθιασμένος χορός του ζευγαριού - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Το λαμπερό ζευγάρι ετπιμαζόταν αρκετό καιρό για αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα αφού ήθελαν όλα να θυμίζουν ένα όμορφο παραμύθι, όπως και έγινε τελικά. Από νωρίς σήμερα, στην πλατεία του χωριού είχαν στηθεί σούβλες με τα αρνιά που φαγώθηκαν στην δεξίωση, ενώ δεν έλειπε η μουσική και ο χορός.

Το κέφι και ο χορός καθώς και το τραγούδι όμως, δεν έλειπαν και από τη δεξίωση του αρραβώνα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να χορεύει με την μέλλουσα σύζυγο του Ιλάειρα Ζήση, δείχνοντας το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον.

Μαυρίκιου Μαυρικίου - Ιλάειρας Ζήση ο χορόςΣτον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας ΖήσηΟ χορός του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση