Αρραβωνιάστηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση! Ο χορός του ζευγαριού και το τρυφερό φιλί

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αρραβωνιάστηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση! Ο χορός του ζευγαριού και το τρυφερό φιλί

Ο αποψινός 19/2 αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Από το απόγευμα είχαν φτάσει όλοι οι καλεσμένοι στο κέντρο δεξίωσης. Τα τραπέζια είχαν μια αρκετά εντυπωσιακή διακόσμηση ενώ σε αυτό που έκατσε το ζευγάρι είχαν τοποθετηθεί οι βέρες. Ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, το χωριό από το οποίο κατάγεται η νύφη και από το πρωί είχε στηθεί γλέντι με τραγούδια, χορούς και αρνιά στην πλατεία του χωριού -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες-.

Ο φακός του Youweekly βρέθηκε φυσικά στο κέντρο δεξίωσης και σας έχουμε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε τον χορό του ζευγαριού, το τρυφερό φιλί τους αλλά και τις βέρες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 2

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 3

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση 4

«Δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που ένιωσα εγώ» - Ο Μαυρίκος απάντησε για την πολυσυζητημένη δήλωσή του

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/2) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει σε όσους τον σχολίασαν αρνητικά για τη δήλωση που έκανε για την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με την Ιλάειρα Ζήση.

Ο ίδιος εξήγησε πως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθει εκείνος για την αγαπημένη του και έτσι δεν πρέπει να τον κρίνει.

«Όταν έβλεπα στη σχολή να την φλερτάρουν όλοι, τα άλλα αγόρια, ζήλεψα. Λέω δεν γίνεται, θα μου την πάρει κανένας. Καλύτερα να μου πουν ότι βιάστηκα, παρά ότι άργησα. Κλείνουμε πέντε μήνες σήμερα. Είναι ρομαντική σε όλα…

Όταν κάποιος δεν το έχει νιώσει αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να το καταλάβει. Κατακρίθηκα για αυτή την δήλωση, διάβασα διάφορα στα social media. Γελάω, δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που ένιωσα εγώ. Όταν έκανα πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα έκλαψα γιατί αυτό που ένιωσα ήταν πολύ μεγάλη συγκίνηση.

Το ένιωσα, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσα ούτε εγώ να το εξηγήσω εκείνη τη στιγμή. Ήταν κάτι που με έκανε να επιβεβαιώσω μέσα μου ότι μια καινούργια ζωή ξεκινάει. Ένιωσα πραγματικά ότι εδώ είμαστε, το κατάλαβα την πρώτη φορά που έγινε η ολοκλήρωση. Κατάλαβα ότι μπορώ να σταθώ δίπλα σε ένα κορίτσι και να μοιραστώ μαζί του όνειρα, οικογένεια και σχέδια. Έκανα πρώτη φορά έρωτα έρωτα στα 30 μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.