Αποκαλύφθηκε φοροδιαφυγή από γνωστό νυχτερινό κέντρο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε φοροδιαφυγή από γνωστό νυχτερινό κέντρο

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» έγινε μια αποκάλυψη η οποία αφορά μια από τις πιο μεγάλες πίστες που υπάρχουν καθώς όπως φαίνεται είχε κρύψει έσοδα 3 εκατομμυρίου ευρώ, που σημαίνει ότι δεν απέδωσε ΦΠΑ 700.00 ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, στο συγκεκριμένα νυχτερινό κέντρο εμφανίζεται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Μάλιστα, οι έλεγχοι συνεχίζονται κανονικά προκειμένου να δουν οι Αρχές τα προηγούμενα οικονομικά έτη της εταιρίας. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα για το τι θα ισχύσει στην χωρητικότητα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το νυχτερινό κέντρο

Άρση όλων των μέτρων μέχρι τον Μάρτιο - Η ανακοίνωση του Θάνου Πλεύρη

Την πρόθεση των κρατών της Ευρώπης να έχουν άρει όλα τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού ως τα τέλη Μαρτίου, αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Ενώ, τον «κώδωνα του κινδύνου» για την κρισιμότητα της κατάστασης, σε σχέση με τον κορωνοϊό, έκρουσε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, κάνοντας λόγο για «ρίσκο» που παίρνει η ελληνική κοινωνία, προχωρώντας στην άρση των περιοριστικών μέτρων.

«Δεν υπάρχει τέλος της πανδημίας» προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» για την απόφαση άρσης περιορισμών.

Ο κ. Πλεύρης εξήγησε ότι στο Συμβούλιο των υπουργών Υγείας της Ευρώπης, η λογική όλων των χωρών είναι ότι οι περιορισμοί θα....διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr