Ευχάριστα νέα για την Έλλη Κοκκίνου - Ανακοινώθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram

Έδωσε τα χέρια για νέο τραγούδι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Έλλη Κοκκίνου - Ανακοινώθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram

Την Έλλη Κοκκίνου την έχουμε λατρέψει μέσα από επιτυχίες τόσο στην περίοδο των 90's όσο και σήμερα με πιο pop ακούσματα. Η μεταγραφή της στην Panic Records και στον Γιώργο Αρσενάκο ίσως είναι αυτό που περίμενε η τραγουδίστρια και το κοινό της, με σκοπό μια έξτρα ανανέωση.

Κανείς δεν ξεχνά πως η Έλλη Κοκκίνου είναι μια πολύ καλή μαμά, που μεγαλώνει με κόπο τον γιο της Αλέξανδρο (Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) και παράλληλα παραμένει δραστήρια στον καλλιτεχνικό χώρο. Είτε με τις εντυπωσιακές live εμφανίσεις της, είτε με τα singles που κατά καιρούς κυκλοφορεί δημιουργεί μόνο θετικά σχόλια για το όνομά της.

Η μεταγραφή, που πληροφορηθήκαμε από το επίσημο προφίλ της Panic και επιβεβαίωσε η ίδια με ένα στόρυ θα είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενη!

Η μεταγραφή της Έλλης Κοκκίνου στην Panic Records

Η Panik Records καλωσορίζει στην οικογένειά της την @ellikokkinou, μία από τις πλέον επιτυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες που από τα τέλη των ‘90s μέχρι και σήμερα έχει αφήσει τη δική της ξεχωριστή μουσική σφραγίδα.

Η Έλλη Κοκκίνου εντάχθηκε στο δυναμικό της κορυφαίας ανεξάρτητης ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας, υπογράφοντας το συμβόλαιό της με τον CEO της Panik Entertainment Group, @g_arsenakos.
Σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθεί το πρώτο κοινό δισκογραφικό τους βήμα, ένα τραγούδι που θα συγκλονίσει!
Stay Tuned

Το βιογραφικό της Έλλης Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου (24 Ιουλίου 1970) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Επιτάλιο Ηλείας.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Μιχάλης Ρακιντζής, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Τόλης Βοσκόπουλος, Θάνος Πετρέλης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης και Καλομοίρα.

Στις 14 Μαρτίου του 2010, σε εκπομπή που έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες από το 1960 μέχρι και το 2010, η Έλλη βρέθηκε στο νούμερο 27.

Τον Μάρτιο του 2015 ανακοινώθηκε πως η Κοκκίνου ανήκει στο δυναμικό της Cobalt Music. Αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας ήταν το νέο της single "Ας Φταίω Πάντα Εγώ", μια ροκ μπαλάντα σε μουσική του Τόνυ Μαυρίδη και στίχους Ευαγγελίας Καραμπατζάκη και Σπύρου Βροχίδη, το οποίο κυκλοφόρησε τη 1η Απριλίου του 2015 με βίντεο κλιπ.

Το 2016 κυκλοφόρησε άλλα τρία νέα singles τα οποία έκαναν μια αξιοπρεπή πορεία στο ραδιόφωνο και στο YouTube. Δεύτερο single της χρονιάς ήταν το "Μακάρι", μια αισθαντική ποπ μπαλάντα σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου, που κυκλοφόρησε τη 1η Φεβρουαρίου.

Τον Μάρτιο του 2017 ανακοινώθηκε ότι η Κοκκίνου θα βρίσκεται στη κριτική επιτροπή του σόου μεταμφιέσεων, Your Face Sounds Familiar, το οποίο προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Στις 11 Ιουνίου του 2018, έναν χρόνο μετά τη κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ, κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο "Όλα λάθος" μαζί με βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Η μουσική ανήκει στον ισραηλινό συνθέτη, Doron Medalie, και οι ελληνικοί στίχοι στη Βίκυ Γεροθόδωρου.

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, η Έλλη κυκλοφόρησε το single με τίτλο "Ξημερώματα Σαββάτου", μια ερωτική ποπ μπαλάντα σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, μαζί με βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Την άνοιξη του 2019 θα συνεργαστεί επί σκηνής με τον Νότη Σφακιανάκη και τους Going Through στο CLUB VOGUE στην Θεσσαλονίκη.

Στις 15 Ιανουαρίου του 2021 κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο "Τι Έχω Τραβήξει", σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, μαζί με βίντεο κλιπ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Πρόκειται για ένα ελαφρολαϊκό ζεϊμπέκικο που αποτελεί τον προάγγελο της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Κοκκίνου.

Το Φεβρουάριο του 2021 κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ με τίτλο: Τα συναισθήματα μου και περιέχει δέκα τραγούδια. Τη μουσική των τραγουδιών υπογράφουν ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Φρασέρης, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Doron Medalie και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν ο Γρηγόρης Βαξεβανέλης, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Νίκος Σαρρής και η Βίκυ Γεροθόδωρου.