«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με είχε καλέσει στο σπίτι και είχε 2 ανήλικα παιδιά»

«Έτυχε το ένα παιδί να ντύνεται εκείνη την ώρα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με είχε καλέσει στο σπίτι και είχε 2 ανήλικα παιδιά»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Ξιαρχό όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός χορογράφος δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον Δημήτρη Λιγνάδη όπου η δίκη του έχει προγραμματιστεί για αυτή την Παρασκευή 25/02.

Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τον Λιγνάδη, επειδή τον ξέρω και προσωπικά, ποτέ δεν φαίνεται ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Δηλαδή, μπορεί να μην καταλάβεις ποτέ ότι αυτός ο κύριος ή εκείνη η κυρία μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο.

Τη μέρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης με κάλεσε στο σπίτι του είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί πέρα. Τον ρώτησα και απλά μου είπε ότι τα φιλοξενεί γιατί δεν έχουν πού να μείνουν, είναι από άλλη χώρα.

Απλά έτυχε το ένα παιδί να ντύνεται εκείνη την ώρα, αλλά επειδή ήμουν 19 χρονών δεν ήταν στο μυαλό μου έτσι τα πράγματα. Ένιωσα άβολα και μετά από λίγη ώρα έφυγα».

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

Νέες αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη λίγο πριν την δίκη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, στην επιφάνεια φαίνεται πως έχει βγει μια νέα αποκάλυψη για τον ίδιο καθώς νέο θύμα δήλωσε πως πρόκειται να καταθέσει σχετικά με τη δική του «περιπέτεια».

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», το θύμα καταγγέλλει πως όταν πήγε στην παράσταση «Ηρακλής» όπου πρωταγωνιστούσε ο Σάκης Ρουβάς, όλοι γνώριζαν πως ήταν εκεί με τον Λιγνάδη.