Η αποκάλυψη της Μαρίας Καλάβρια στον αέρα του Happy Day για το γάμο Παναγιωτοπούλου - Πηλαδάκη

Όσα ειπώθηκαν για την πρόταση γάμου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Μαρίας Καλάβρια στον αέρα του Happy Day για το γάμο Παναγιωτοπούλου - Πηλαδάκη

Τις εξελίξεις στο Survivor σχολίασαν στο Happy Day την Δευτέρα 21/2, με φιλοξενούμενη την λαμπερή Μαρία Καλάβρια. Το γνωστό μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων και για την πολύ καλή της φίλη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη σχέση που εκείνη διατηρεί με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.

Η Ναυσικά μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε ξεσπάσει σχετικά με κάποια λόγια που της μετέφεραν, τα οποία είχαν να κάνουν με τη σχέση αλλά και το ήθος της.

Η επιχειρηματίας όταν ρωτήθηκε, αναφέρθηκε και στο μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Πηλαδάκης στην αγαπημένη του στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, αναφέροντας πως ο είναι άνθρωπος που δεν του αρέσει ιδιαίτερα να εκτίθεται, και ότι έκανε το έκανε ξεκάθαρα για να στηρίξει και να δώσει δύναμη στην αγαπημένη του σύντροφο.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καλάβρια για την πρόταση γάμου του Κώστα Πηλαδάκη στη Ναυσικά Παναγιωτοπούλου

Αθέτησε τις αρχές του που δε θέλει να βγαίνει ούτε στην τηλεόραση για να στηρίξει τη Ναυσικά. Πιστεύω ότι θα υπάρξει δαχτυλίδι και πρόταση μετά το παιχνίδι. Γιατί όχι;». Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τη Μαρία Καλάβρια μήπως ξέρει αν η πρόταση αυτή θα γίνει το καλοκαίρι, με την ίδια να απαντά: «Δεν ξέρω ακόμα».

«Στη σχέση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη είμαι μελλοντική κουμπάρα»

Στην εκπομπή Love it μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/1) η Λεάννα Μάρκογλου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως εκείνη ήταν αυτή που σύστησε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη και έτσι στο μέλλον θα γίνει κουμπάρα του.

Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα, ο επιχειρηματίας βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της αγαπημένης του, όσο καιρό εκείνη δοκιμάζει την τύχη της στο Survivor 5.

«Στη σχέση της Ναυσικάς με τον Κώστα Πηλαδάκη είμαι μελλοντική κουμπάρα. Εγώ τους γνώρισα και είναι δύο χρόνια μαζί Τα παιδιά το βλέπουν σοβαρά. H αφιέρωση που στέλνει η Ναυσικά σε κάθε της νίκη είναι για τον σύντροφό της.

Η Ναυσικά είναι πολύ πιο ώριμη από την ηλικία της και έχει καταφέρει πολλά να κάνει και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πάντα μέσα στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η Λεάννα Μάρκογλου.