Survivor 5: Αυτά είναι τα χυδαία λόγια που είπε η Βρισηίδα για την Ναυσικά στην Μυριέλλα

Όλο το παρασκήνιο στο ξενοδοχείο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτά είναι τα χυδαία λόγια που είπε η Βρισηίδα για την Ναυσικά στην Μυριέλλα

Οι εξελίξεις στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να αναφέρει χαρακτηριστικά τα λόγια που της είχε πει η Βρισηίδα Ανδριώτου για την ίδια στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν λίγο πριν ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 8/02 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου αποκάλυψαν μεταξύ άλλων τα λόγια που είχε πει η Βρισηίδα με αποτέλεσμα να ενοχλήσουν έντονα την Ναυσικά καθώς όπως φαίνεται οι ισορροπίες στο νησί των Διασήμων να έχουν αλλάξει για τα καλά.

Τα "αιχμηρά" λόγια της Βρισηίδας Ανδριώτου για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

«Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια … πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το …», φέρεται να είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Βρισηίδα και Μυριέλλα! Τις χώρισαν Ρουβάς και Κωνσταντάρας

Μπορεί ο Ανδρέας Ματθαιακάκης να το είπε προβοκατόρικα, αλλά αποδείχθηκε πως δεν είχε άδικο. Όλα τα προβλήματα των Διασήμων στο Survivor 5 φάνηκαν αμέσως μετά το αγώνισμα ασυλίας, όπου οι Μαχητές επικράτησαν, με αποτέλεσμα να γίνει μια... Βαβέλ, όπως σωστά αποκαλεί το χάος ο Απόστολος Ρουβάς.

Τα θέματα, που αντιμετωπίζει η κόκκινη ομάδα, δε λύθηκαν ποτέ. Απλά κρύβονταν κάτω από το χαλάκι για εννέα συνεχόμενους αγώνες και, όταν πια ήρθε λογικά ένα αρνητικό αποτέλεσμα, που σήμαινε πως έπρεπε να ψηφιστούν δύο για αποχώρηση, μετά την ανατροπή του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο, τα... αίματα άναψαν.

Δεν ήταν μόνο ο καβγάς της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Άρη Σοϊλέδη, με το γνωστό μοντέλο να «εκρήγνυται» και λίγο πριν από τον αγώνα, αλλά και το γεγονός, ότι πολλοί δεν αντέχουν τους καβγάδες, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Ρουβάς, με τη Μυριέλλα Κουρεντή παράλληλα να... βάζει φιτιλιές στην «κλίκα» της Βρισηίδας με την Αθηνά και την Ευρυδίκη.

Η «κλίκα» αυτή, πάντως, περνά δύσκολες ώρες, θα έλεγε κανείς. Αθηνά και Ευρυδίκη είναι υποψήφιες για αποχώρηση, ενώ η Βρισηίδα γλιτώνει με την ατομική ασυλία, που πήρε, κάτι που σημαίνει πως και η Μυριέλλα δε γλιτώνει τον τάκο.

Με βάση αυτό το γεγονός, ένα πολύ έντονο περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα σε Βρισηίδα και Μυριέλλα μετά το συμβούλιο, στο δρόμο για τα πρόχειρα καταλύματα. Η Μυριέλλα... διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη στο Athensmagazine.gr