«Θέλουν να σπάσουν την κλίκα του Αρσενίου» - Ξέσπασε η Μαίρη Βαρσάμη μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5

Σχόλια Κόλαφος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θέλουν να σπάσουν την κλίκα του Αρσενίου» - Ξέσπασε η Μαίρη Βαρσάμη μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5

Στο επεισόδιο της Κυριακής 20/2 είδαμε τους μαχητές να κερδίζουν τον αγώνα ασυλίας και γίνεται στο Survivor ο κακός χαμός. Καιρό είχαμε να δούμε εντάσεις στο νησί των κόκκινων και μια ασυλία ήταν ικανή να τα ανατρέψει όλα. Στο συμβούλιο λοιπόν, είδαμε να βγάζουν οι παίκτες υποψήφιο προς αποχώρηση τον νεοφερμένο από Ελλάδα Σάκη Αρσενίου (Δείτε τις πρώτες δηλώσεις απο την υποψηφιότητά του) και να προκαλούνται εντάσεις και σχόλια περί κλίκας.

Και ενώ στο νησί οι κοντινοί του Σάκη, βλέπε Άρης Σοιλέδης, έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, ένα αντίστοιχο κύμμα συμπαράστασης είδαμε στην εκπομπή Love it το πρωί της Δευτέρας 21/2. Πιο συγκεκριμένα στον αέρα εμφανίστηκε ο κολλητός φίλος του Αρσενίου αλλά και η Μαίρη Βαρσάμη. Η πρώην παίκτρια reality, με γνώση των όσων συμβαίνουν σε αντίστοιχα παινχίδια τοποθετήθηκε σχολίαζοντας στρατηγική την κίνηση τω παικτών, με σκοπό να ''σπάσει'' η κλίκα του Αρσενίου!

Oι δηλώσεις της Μαρίας Βαρσάμη και του κολλητού του Σάκη Αρσενίου στο Love it

Survivor 5 trailer 21/2: "Φοράς παντελόνια;" - H ένταση του Αρσενίου

Η ατμόσφαιρα κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη θα πω εγώ! Τα πράγματα τόσο στην Μπλε όσο και στην Κόκκινη ομάδα δεν πάνε καθόλου καλά! Τώρα που οι Διάσημοι Survivors έχουν χάσει 3 σερί φορές άρχισαν να βγαίνουν πιο έντονα τα μεταξύ τους προβλήματα γιατί λίγο η πείνα, λίγο τα νεύρα δεν θέλει και πολύ...

Από εκεί που οι Διάσημοι δεν είχαν αφήσει έπαθλο για έπαθλο τους πήρε η κατιούσα! Οι Μπλε πήραν τα πάνω τους κι εδώ και τρεις αγώνες οι Κόκκινοι δεν έχουν δει νίκη. Στο χθεσινό 20/2, δε, επεισόδιο μετά την ήττα τους πήγαν στο συμβούλιο και ψηφίστηκε από την ομάδα ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος είναι).

Σήμερα το βράδυ 21/2 θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας που δεν τους παίρνει για κανένα λόγο να το χάσουν και να ρίξουν στον τάκο άλλα δυο ακόμα άτομα από την ομάδα τους (έναν από ψηφοφορία κι ένα από που θα υποδείξει ο Σοϊλέδης που κέρδισε την ατομική ασυλία).

Γενικά, όπως θα παρατηρήσετε και στο trailer παρακάτω υπάρχει πολύ ένταση στην καλύβα! Αρσενίου και μισθοφόρος με νεύρα κρόσσια! Οριακά δεν πιάνονται στα χέρια...

Ξέρουμε ποιος κερδίζει (δείτε εδώ)... Θα γίνει χαμός!