Μαρία Εκμετσίογλου: «Πέθανε δύο ώρες αφού γέννησα...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Όσα δήλωσε η αγαπημένη μαγείρισσα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαρία Εκμετσίογλου: «Πέθανε δύο ώρες αφού γέννησα...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Η Μαρία Εκμεκτσιόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It, το πρωί της Δευτέρας 21/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η αγαπημένη μαγείρισσα μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού της αλλά και της μητέρας της, που έφυγε από τη ζωή την ίδια μέρα που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Εκμεκτσιόγλου

«Δέχθηκα το ίδιο μπούλινγκ και στην Τουρκία και στην Ελλάδα. Εκεί με έλεγαν η Ελληνίδα η ρωμιά κι εδώ με έλεγαν τουρκόσπορο. Στην Αθήνα, σε ένα κανάλι που πήγα για συνέντευξη, να λέει ένα άτομο “ήρθε η Τουρκάλα”. Ήμουν ικανή να πάρω το τραπέζι και να της το φέρω στο κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Εκμεκτσίογλου και πρόσθεσε:

«Οι γιοι μου ξέρουν να μαγειρεύουν και ο μικρός έχει σπουδάσει κιόλας τη μαγειρική. Μπορεί όταν ξανασυναντηθούμε να σας έρθω με το εγγονάκι μου. Δεν θέλω η εγγονή μου να πάρει απαραίτητα το όνομά μου. Είμαι παραδοσιακή, αλλά είναι προσωπικό θέμα.

Δεν θα δώσουν τούρκικο όνομα στο παιδί, είμαστε Έλληνες. Η νύφη μου βαφτίστηκε Χριστιανή και πήρε το όνομα Βικτωρία, ήταν τελείως δική της επιλογή. Έκανε μια πολύ μεγάλη θυσία και της το αναγνωρίζω. Δεν είμαι καλή πεθερά, μου παίρνουν τους γιους μου».

«Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή ο θάνατος της μητέρας μου, πέθανε δύο ώρες αφού γέννησα. Ο αδερφός μου σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 29 του χρόνια, έπεσε πάνω του μια νταλίκα.

Είπα “γιατρέ, θέλω να σας ρωτήσω κάτι”, μου είπε “ξέρω τι θα με ρωτήσεις. Δεν ένιωσε τίποτα, ήταν ακαριαίο”. Χωρίς να τον ρωτήσω, κατάλαβε τι ήθελα να ρωτήσω. Πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά ακόμα πονάει», ανέφερε η ίδια για την απώλεια της μητέρας της αλλά και του αδερφού της.

Οι ευχές για την οικογένεια της μαγείρισσας

Βαφτίσια στην οικογένεια της γλυκύτατης Μαρίας Εκμεκτσίογλου, καθώς βαφτίστηκε Χριστιανή η αρραβωνιαστικιά του γιου της, Πασχάλη Τugje. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί το καλοκαίρι εξού και η βάφτιση μιας και η εκλεκτή της καρδιάς του είναι από την Τουρκία.

Η γνωστή μαγείρισσα με τις τρομερές συνταγές, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για το γεγονός, το οποίο απαθανάτισε ο φίλος της οικογένειας και δημοσιογράφος, Γιάννης Βίτσας, ο οποίος παρευρέθηκε στο μυστήριο και δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram

«Σήμερα είχα την ευλογία να παρευρεθώ σε ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια του χριστιανισμού στη βάπτιση της αρραβωνιαστικιάς του αγαπημένου μου φίλου Πασχάλη Τugje, από έναν από τους πιο φωτισμένους ιερείς τον πάτερ Θεοδώση Οικονομίδη. Πόση αφοσίωση, πόση αφιέρωση στην ουσία της αγάπης απαιτεί το να αλλάξεις τη θρησκεία σου συνειδητά για τον άνθρωπό σου. Μαρία μου @mariaekmektsioglou να είναι γεμάτες ευλογία και χαρά οι ημέρες των παιδιών σου! Πασχάλη μου να έχουν μόνο ευτυχία τα χρόνια σας»

Η Μαρία Εκμετσίογλου στη βάφτισηΗ βάφτιση της συντρόφου του γιου της Μαρίας ΕμετσίογλουΧαρές για τη Μαρία Εκμετσίογλου