Αγγελική Ηλιάδη: «Έκανα χειρουργείο και...» - Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα 2

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: «Έκανα χειρουργείο και...» - Τι συνέβη;

Η Αγγελική Ηλιάδη μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από τη Φάρμα 2 για λόγους υγείας, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 21/2, στην εκπομπή το Πρωινό και μίλησε για όλους και για όλα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων την σχέση που έχει σήμερα με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, αλλά και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο πόδι της, το οποίο έγινε για να φτιάξει τον χιαστό της.

Η αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για την επέμβαση που έκανε

«Φτιάξαμε το χιαστό που κόπηκε. Έκανα χειρουργείο και το ποδαράκι μου είναι καινούργιο. Πήραμε μόσχευμα, τένοντα από πίσω για να φτιαχτεί ο χιαστός από την αρχή μετά ήμουν με πατερίτσες, πριν λίγες μέρες τις άφησα. Ήταν μία διαδικασία επίπονη. Πονούσα πολύ.», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας για την απώλεια του πατέρα της

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 21/02 όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αλλά και για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα που την "στιγμάτισε". Όπως είναι λογικό η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να κρύψει την δυσαρέσκειά της.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εσείς έχετε εμπειρία από τηλεοπτικά προϊόντα, περίμενα να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός που προσωπικά δεν ήθελα να το θίξω στη Φάρμα και στα γυρίσματα.

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια. Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δε μπορώ να το κρύψω.

Δεν ξέρεις πώς έχει γίνει όλο το πράγμα και ποια είναι η ακολουθία των γεγονότων. Δε με πειράζει καθόλου τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου.

«Είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι για να μη φύγω. Δεν ήξερα. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρα μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη. Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε… Δεν είναι όλες οι δύσκολες στιγμές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού».