Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε για το ποια είναι η σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Η τρυφερή εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε για το ποια είναι η σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Το πρωί της Δευτέρας 21/02 η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωινό» όπου μίλησε για όλους και για όλα μετά από την αποχώρησή της από την «Φάρμα 2». Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη αλλά και για την σχέση που έχουν πλέον οι δυο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ξεκίνησα ένα φλερτ με τον Γρηγόρη και είδατε αυτά που είδατε. Είμαστε μαζί με τον Γρηγόρη. Αυτά τα πράγματα έρχονται φυσικά.

Πάντα υπήρχε κάτι με τον Γρηγόρη από την αρχή… Δεν ήμασταν άνετοι ο ένας με τον άλλον, ενώ με τα άλλα παιδιά ήμασταν χύμα. Οπότε το ένα έφερε το άλλο. Θέλουμε και οι δύο να το ζήσουμε, να προχωρήσουμε και να δούμε που θα μας πάει όλο αυτό. Είναι νωρίς ακόμα.

Ο Γρηγόρης μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετακομίσει. Δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις στις σχέσεις καθόλου. Δεν κάνουν καλό οι αποστάσεις. Τα παιδιά δεν τον γνωρίσαν, είναι ακόμα νωρίς. Τους έχω μιλήσει και τους έχω πει ότι είμαι καλά στα προσωπικά μου. Πέρα από την προσωπική μας σχέση, ο Γρηγόρης έχει επαγγελματικές προτάσεις στην Αθήνα, οπότε τα συνδυάζουμε και τα δύο μαζί».

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

Ηλιάδη - Αναστασιάδης - «Τους είδα σε μια γωνιά μέσα στον αχυρώνα να...»

Η Αγγελική Ηλιάδη μαζί με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη φαίνεται πως ζουν για τα καλά τον έρωτά τους στην «Φάρμα 2» καθώς πλέον είναι το πολυσυζητημένο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δυο αμφιλεγόμενα πρόσωπα.

«Την έβλεπα αναμμένη και τα μάτια της έβγαζαν αστραπές, φωτιές και ξαφνικά, μέσα στον αχυρώνα, σε μια γωνιά τους είδα για πρώτη φορά να φιλιούνται. Λέω κοίτα ρε τι γίνεται εκεί;. Και συνέχισε λέγοντας: «Το ειδύλλιο συνεχίζεται.

Εγώ μίλησα με τον Γρηγόρη προχθές, προχωράει και προχωράει πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο δυνατά. Και εγώ και η Σάσα Μπάστα είμαστε διατεθειμένοι να τους παντρέψουμε».