Σταματίνα Τσιμτσιλη: Ταξίδι ''αστραπή'' στη Μυτιλήνη με τον Θέμη Σοφό για χάρη του γιου της - Τι συνέβη;

Στιγμιότυπα από το ταξίδι της

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλη: Ταξίδι ''αστραπή'' στη Μυτιλήνη με τον Θέμη Σοφό για χάρη του γιου της - Τι συνέβη;

Στο σύντομο ταξίδι της στη Μυτιλήνη αναφέρθηκε η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας 21/2, στον αέρα της εκπομπής της. Η ίδια, μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, με τον οποίο έκλεισαν 12 χρόνια μαζί, ταξίδεψε στο όμορφο νησί για να βρεθεί στη Μονή Ταξιάρχη Μαντμάδου, στην οποία είχε βαφτίσει τον Γιάννη Εφραίμ, για να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει.

Ο πατέρας Χρήστος Τσιτμηδέλλης μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει γνωστή την άφιξη της παρουσιάστριας στο νησί και την επίσκεψή της στη Ιερά Μονή, ενώ η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοίμασε ένα βίντεο από το μονοήμερο ταξίδι για την εκπομπή της το οποίο και παίχτηκε στον αέρα του Happy Day.

Το ταξίδι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Μυτιλήνη για την εκπλήρωση του τάματός της

«ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΑΤΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ», έγραψε στην ανάρτησή του ο πατέρας Χρήστος Τσιτμηδέλλης.

Από την άλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Είχα τη χαρά να πάω αυθημερόν στη Μυτιλήνη. Και ήταν πολύ μεγάλη ευλογία να επιστρέψω έστω και για λίγες ώρες στον Ταξιάρχη. Μου έκανε εντύπωση πόσα μηνύματα και σχόλια δέχτηκα στο Instagram».

Το παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το μήνυμα που της έστειλε ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν μαζί με τους συνεργάτες της στόλισαν το πλατό του Happy Day με μπαλόνια καρδιές, στέκες και όχι μόνο, για να μπουν στο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ωστόσο, θέλησε να αποκαλύψει on air και ένα μήνυμα που δέχτηκε από τον σύζυγό της Θέμης Σοφός.

«Παιδιά να σας πω τον πόνο μου. Βλέπω μήνυμα Θέμης Σοφός. Λέω ο άντρας μου, μου έχει στείλει κάτι ερωτικό μέρα που είναι. Τον έχω Θέμη Σοφό στο κινητό μου, όπως τον είχα πρωτοβάλει. Ανοίγω και μου έχει στείλει τις σχολικές κάρτες των παιδιών. Μετά μου έστειλε γιατί γκρίνιαξα. Ε μα μέρα που είναι μου στέλνεις τις σχολικές κάρτες των παιδιών; Ο Θέμης με έχει περασμένη στο κινητό του ως “Σταματίνα”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.